08 / 05 / 2024

nef hepsiburada ev

nef hepsiburada ev

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada ile hayata geçirdiği iş birliği kapsamında internet üzerinden konut satarak bir ilke imza atan Nef, bu yıl da üç farklı projede Efsane Cuma’ya özel 300 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

Nef Arsa Kaz Dağları'nda arsa alana ev hediye! Peşin ödemeye 40 bin TL indirim fırsatı!

Nef Arsa Kaz Dağları'nda satışlar devam ediyor. 28 Nisan'a kadar online görüşmelerde peşin ödemede 40 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nef Arsa Kaz Dağları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur: "Ev satın alma talepleri arsaya doğru kayıyor"

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, gayrimenkulde talebin barınma kaynaklı, tamamen organik olduğunu ancak arzın düştüğünü söyleyerek, fiyatlarında yukarı gittiği için mevcut var olan talebin de fiyatla buluşamadığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Vestel’den yapacağınız alışverişlerde anında 200 TL hediye! Hepsiburada 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada ‘favori marka günleri’ne özel Vestel markasına ait küçük ev aletleri alışverişlerinize anında 200 TL hediye ediyor. İşte kampanyaya dair ayrıntılar..

Philips küçük ev aletlerinde tüm indirimlere ek net yüzde 5 indirim! Hepsiburada 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada favori marka günleri kampanyasıyla Philips küçük ev aletlerinde tüm indirimlere ek sepette net yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor.

Hepsiburada küçük ev aletlerinde saatlik büyük indirim başladı! Hepsiburada 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi HepsiBurada saatlik indirim kampanyalarıyla karşımızda. Küçük ev aletlerinde saatlik indirim kapsamında indirimler sizi bekliyor. İşte o ürünler…

Hepsiburada’da Arzum küçük ev aletlerinde fiyatlar güncellendi! Kampanyalı ürünlerin 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Arzum markalı küçük ev aletlerinde Hepsiburada'ya özel hemen al sonra öde kampanyası başladı. Sevilen küçük ev aletleri markası Arzum'un en sevilenleri, hem düşük fiyatlarla hem de şimdi al 1 ay sonra öde seçeneğiyle Hepsiburada'da satışta. İşte, Arzum küçük ev aletleri 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

HepsiBurada marka günleri başladı! Birçok markada sepette yüzde 25 indirim…

HepsiBurada markası içinde barındırdığı birçok markayla yılın neredeyse her günü kampanyalar yaparak hesaplı alışveriş adresi oluyor. Son ‘çeyiz fırsatları’ kampanyasıyla çeşit çeşit ev aletlerini, elektrik süpürgesinden ev tekstil ürünlerine kadar kampanyalı fiyatlarıyla satışa sunmuştu. 

Evleneceklere müjde! Hepsiburada’da çeyiz günleri başladı! Birbirinden uygun fiyatlı çeyiz ürünleri burada…

Evlenecek çiftlerin bir dizi uğraşıdır çeyiz hazırlığı. Bu süreçte ve sonrasında ev ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik bir dizi kampanyalar mevcut. Bunlardan birini de Hepsiburada yaptı. Çok satan beyaz eşyalardan ev tekstil ürünlerine, iç giyimden oturma odasına kadar tüm ürünler uygun fiyatlarıyl

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajı!

Nef güvencesiyle İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Nef City 82'de yüzde 25 indirim fırsatı!

Nef City 82'de Ağustos ayına özel yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Projede yüzde 0 faiz ve 49 ay vade ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Nef Bahçelievler'de yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde yüzde 0.99 faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede 882 konut bulunuyor...

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 120 ay vade yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 2020 tapu teslim fırsatı ve 120 ay vade yüzde 0.89 faizle kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Nef Bahçelievler'de 0,69 faiz oranı fırsatı!

İstanbul'un merkezinde yükselen Nef Bahçelievler projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor. Projede 15 yıl boyunca, 0.69 faizli konut kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

nef hepsiburada ev Haberi

nef hepsiburada ev

Nef ilk defa satışa çıkaracağı Nef Ortayaka, Nef Arsa ve Nef Brentford London projelerinde 23 Kasım tarihinde gerçekleşecek Efsane Cuma’ya özel olarak farklı bütçe ve ihtiyaçlara uygun daire ve arsaları da avantajlarla sunacak. Hepsiburada platformu üzerinden ulaşılabilecek ve sadece bu güne özel sunulacak Nef fırsatları, 300 bin liraya varan indirimlerle müşterilerle buluşacak.

Nef’in beklenen en yeni şehir merkezi projesi Nef Ortayaka

Nef’in uzun süredir beklenen, Avrupa yakasındaki şehir merkezi projesi Nef Ortakaya Haliç'e 5 dakika mesafede bulunuyor. Şehir merkezinde bir yaşam seçeneği sunan ve dünyaca ünlü, ödüllü Türk mimar Emre Arolat imzası taşıyan proje, lansman öncesinde Hepsiburada müşterilerine özel avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Nef Ortayaka’da yer alan 1 oda 1 salon daireler, Efsane Cuma’da 50 bin liraya varan indirimlerle satışa sunulacak.

Türkiye’nin ilk markalı arsaları,...