29 / 04 / 2024

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur: "Ev satın alma talepleri arsaya doğru kayıyor"

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur:

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, gayrimenkulde talebin barınma kaynaklı, tamamen organik olduğunu ancak arzın düştüğünü söyleyerek, fiyatlarında yukarı gittiği için mevcut var olan talebin de fiyatla buluşamadığını kaydetti. İşte haberin detayları...



Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, yaptığı değerlendirme kapsamında, yatırım yapacak vatandaşların bu yatırımlarını gayrimenkulde değerlendirmek adına daha ulaşabilir fiyatlara arsa yatırımlarına yöneldiğini belirtti.

dunya.com'da yer alan habere göre; Gaziantep’te iş dünyasının önde gelen isimlerinin de katılımı ile ilki düzenlenen Nef Yatırım Sohbetleri’nde konuşma yapan Timur, “Arsa toplam gayrimenkul satışının yüzde 60'ı olmuş. Bu sene aşağı-yukarı 1 milyon 200 bin konut satışı ile tamamlanacak ve 1 milyon 400 bin seviyelerinde ise arsa satışı olacak.” diye konuştu.

Nef’in de 2 sene önce bu durumu öngördüğünü ve enflasyon ortamında Nef Arsa'yı oluşturduklarını ifade etti. Timur “Şu an yurt içinde yapıyoruz, ancak yurt dışında da Nef Arsa'yı yapacağız. Türkiye olmak üzere 6 ülkede yatırımlar yapıyoruz. Ama markalı arsayı ülkemizde geliştiren bir şirket olduk ve çok da güzel bir ilgi var. B süreçte, insanlara ayrıca enflasyondan koruma olarak bir vesile de oluşturduk. Bunun daha sistemli ve denetlenebilir olmasını sağlıyoruz. İnşallah denetleme ve sistem ile sektör gelişim kat edecek ve tüketiciler içinde daha güvenilir olacaktır.." ifadelerini kullandı.

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur: "Ev satın alma talepleri arsaya doğru kayıyor"

NEF HAKKINDA DETAYLAR

Nef, Timur Holding’in bünyesi altında yer alarak kurulmuş bir gayrimenkul markasıdır. 2010'dan bu zamana kadar en küçük alanları değerlendirerek yaşama sunan ve insanlar için ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlamayı hedefleyen Nef, bu hedef ile çıktığı yolda kısa süre içinde de  büyük işlere imza atmıştır.

Türkiye’de ve dünyada altı ülkedeki büyük metropolde sektörel ihtiyaçları analiz etmek için uzman kişi ve kurumlarla çeşitli anketler ve araştırmalar yapan Nef, hedef kitlenin beklentilerine en uygun şekilde tasarımı odaklı bir şekilde çalışmakta ve gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandırmak için de satıştan pazarlamaya kadar bütün katma değer zincirini yeniden tasarlamaktadır.

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Nef Koruköy'ün yeni etabında Ekim'e özel fırsat! 1+1'ler 3.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta! 


 


Geri Dön