27 / 04 / 2024

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır'da yer alan yeni satış ofisini hizmete açtı. 31. Ofisini açan Nef, arsa tarafında genişlemeyi sürdürecek. 



Gayrimenkul sektörünün öncüleri arasında yer alan Nef, 'Nef Arsa'ları, ülkemizin önde gelen illerinde yeni sahipleriyle buluşturmayı sürdürüyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Konya, Antalya, Sakarya, Gaziantep ve Bursa’nın ardından Nef Arsa, Türkiye’deki 31. ofisini de Diyarbakır’da açtı. Paylaşılan detaylara göre Nef Arsa’nın Almanya’da da 9 ofisi mevcut. Ayrıca Diyarbakır Merkez Kayapınar ilçesindeki Fırat Mahallesi Mezopotamya Bulvarı'nda misafirlerini ağırlayacak olan söz konusu satış ofisi, Nef Arsa'yı daha geniş kitlelere ulaştırmayı planlıyor.

Paylaşılan bilgilere göre son iki senede 3,5 milyon metrekare arsa satışı yapan Nef Arsa; Sakarya'dan Assos'a, Beynam'dan Kaz Dağları'na, Çanakkale Köseler'den Dikili’ye, Ankara’dan Gaziantep’e, Nef Arsa'nın geniş ve çeşitli proje yelpazesi artık 30’un üzerinde satış ofisisi aracılığı ile tanıtılıyor.

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır da açtı!

Verilen detaylara göre tüm Nef Arsa lokasyonlarında yüzde 0,99 oranında banka kredisi fırsatı ve 24 aya varan vade seçenekleri sunan Nef Arsa projelerinde modüler ev sistemleri de Nef mimari tasarım ve uygulama güvencesiyle sağlanıyor.

Nef Arsa Satış Direktörü Emre Erkan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada konut almanın kademeleştirilmiş hali olan Nef Arsa'nın 5 senedir sektör içerisinde olduğunu dile getirerek, "Bir arsadan başlıyorsunuz, biz o arsanın geliştirmesini yapıyoruz, teknik konularını ve altyapısını da hallediyoruz. Daha sonra ise söz konusu projeyi teslim ettiğimiz zaman konutunuzu üstüne yapabiliyorsunuz ve bu evinizi önce bütçeniz kadar bir bölümünü sonra ekleyerek yapabiliyorsunuz. Aslında bir nevi kademeli konut alma sistemi de diyebiliriz arsa yatırımı için." dedi.

2023 yılı sonu itibariyle 40’a yakın ofise ulaşacaklarını dile getiren Emre Erkan, “Nef Arsa sürekli büyüyor çünkü çok yoğun talep var, arsa şu anda gayrimenkul piyasasında en çok talep gören ürün olarak öne çıkıyor. Özellikle Anadolu'dan çok yoğun talep var. Yatırım yapmak, güvenli yatırım yapmak aslında bir ihtiyaçtır." diye konuştu.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Gaziantep'ten sonra 2'inci satış ofislerini Diyarbakır'da açtıklarını dile getiren Emre Erkan, "Diyarbakır da bizim çok yoğun gördüğümüz bir kent, biz de çok büyük bir heyecanla buranın açılışını gerçekleştirdik. Diyarbakır'ı seçmemizin en önemli nedenlerinden bir tanesi de Diyarbakır inanılmaz bir atılım içinde. Yatırım alıyor, yatırım yapıyor. Diyarbakır büyüdüğü, bizim ürünümüz de aslında bir yatırım ürünü olduğu için burası çok büyük bir potansiyel ve çok büyük bir fırsat.” diye konuştu.

 

Arsada satışlar konutu geçti! Denetime ihtiyaç var!

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi


Geri Dön