27 / 04 / 2024

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün satış ve tanıtım operasyonları gerçekleştirmek üzere Antalya'da bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı. Nef, büyük yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, Türkiye'nin önde gelen şehirlerinde yeni sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.



Nef, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Portakal Çiçeği Bulvarı'ndaki satış ofisi ile, Nef Arsa'yı daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyor. Nef Arsa Satış Direktörü Emre Erkan, yatırım yapmayı düşünen müşterilere daha güzel ve kaliteli hizmet sunmak için Türkiye genelinde birçok şehirde yeni ofisler açtıklarını belirtti.

Nef Arsa'ya talebin yoğun belirten Erkan,"Dikili'den Çanakkale Assos'a,  Ankara  Beynam'dan Sakarya'ya çok geniş kapsamlı bir alanda portföyümüz bulunuyor. Bu portföyü Türkiye genelinde arsa yatırımcıları ile bir araya getirmek ve buluşturabilmek için Nef Arsa olarak farklı lokasyonlarda hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu nedenle Türkiye'de 30'uncu ofisimize geçtik. Almanya'da ise 9'uncu ofisimizi açtık. Bizim için önemli bir lokasyon olan Antalya ofisimizi de açtk. Bu yıl sonuna kadar Türkiye ve Avrupa'nın çeşitli şehirlerinde yeni Nef Arsa ofisleri açmayı hedefliyoruz. Böylece, Türkiye ve Avrupa genelinde 100'den fazla satış noktasında, tüketicilere Nef Arsa ürünlerini ulaştırarak, arsa konusunda doğru yatırımı yapmalarını sağlayacağız." dedi.

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya yı da ekledi

Türkiye'nin en kalabalık 5.kenti olan Antalya'nın konut satışlarında İstanbul ve Ankara'nın ardından üçüncü sırada yer aldığını ifade eden Erkan, sonraki zamanlarda portföylerine Antalya'dan da arsalar eklemek istediklerini söyledi.

Nef Arsa Satış Direktörü Emre Erkan; Nef Arsa'nın arsa sektörüne sadece kuralları değiştiren bir yenilik getirmediğini, "paylaşım modeli" ile yatırıma yeni bir soluk katığını belirterek şunları söyledi; "Çanakkale'den 1 arsa alan kişiye, Nef Arsa portföyü içinde olan Ankara, Sakarya, ve İzmir'deki arsaları da kullandırarak, 'Kışın birini, yazın diğerini' kullanma fırsatı veriyor. Nef'in patentli tasarımı olan Fold Village üniteleriyle hem şehir hayatının avantajları hem de doğal hayatın ayrıcalıkları ulaşılabilir hale getirilirken, eğitimden sağlığa, spordan sanat faaliyetlerine ve eğlenceye kadar birçok alanda hayat kalitesinin de artırılması hedefliyoruz."  diye konuştu.

Nef Arsa Ankara Beyman'da yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla! 

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 


Geri Dön