27 / 04 / 2024

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Firma: Nef

Proje: Novu Academic Residences

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 



Nef, dev projelerine bir yenisini daha ekliyor. Novu Merter projesinden sonra şimdi de öğrenciler için 600 dairelik öğrenci rezidansı için çalışmalara başladı.

İstanbul’un en yoğun öğrenci nüfusuna sahip bölgesinde geliştirilen Novu Academic Residences, Haliç'te hayata geçiriliyor. İlki Merter’de 2016 yılında hayata geçirilen ve akademik takvimde sürekli doluluğa sahip Novu’nun ikinci projesi  Novu Academic Residences  Haliç için çalışmalar başladı.

 Nef ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

600 ÖĞRENCİLİK REZİDANS!

Türkiye'nin en büyük öğrenci nüfusuna sahip şehri İstanbul'da 2024 yılında tamamlanacak Novu Academic Residences Haliç,  öğrencilere özel bir yaşam alanı sunarken aynı zamanda yatırımcılara da büyük fırsatlar sunuyor.

Novu Academic Residences Haliç, yaklaşık 600 öğrencinin barınma ihtiyacını karşılamayı hedeflerken yatırımcısına da aylık minimum 19 bin TL kira geliri sunuyor.

Novu Academic Residences Haliç, öğrencilere sunduğu konforlu yaşam alanlarıyla birlikte, yatırımcılara da istikrarlı bir gelir kaynağı sunarak ikinci bir emekli maaşı gibi bir gelir imkanı sağlamış olacak.

 Nef ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

AYLIK GETİRİSİ 19 BİN TL!

Novu’nun gençlerin hayat standardını yükseltme hedefiyle hayata geçirildiğini belirten Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Novu Academic Residences Haliç'in  gençlerin yaşam kalitesini yükseltmek ve yatırımcılara karlı bir fırsat sunmak amacıyla tasarlandığını belirtti.

İstanbul’da 1,5 milyon civarında üniversite öğrencisi bulunuğunu ve İstanbul’daki üniversite öğrencisi sayısı neredeyse İstanbul’daki 9 ilçenin toplamı kadar olduğuna dikkat çeken Timur ''Kamu ve özel yurtları topladığınızda ancak 130 bin öğrencinin barınma sağlayacağı çerçevede bir imkan söz konusu.

Biz bu barınma sorununu çok önce gördüğümüz için daha önce Merter’de ilk Novu projemizle öğrencilerimize önemli ölçüde hizmet vermeye başlamıştık. Şimdi ikinci Novu projemizle, yine bu barınma sorununa çözüm sağlarken, gelirini enflasyona karşı korumak isteyen yatırımcılara da kira getirili bir yatırım fırsatı sunuyoruz.'' dedi.

Öte yandan Timur,  İstanbul gibi bir metropolde geri dönüşüm süresi konutta 21 ila 33 yıl aralığında seyrederken, bu projede ortalama 11.6 yıl gibi bir sürede yatırımın geri dönüşünün sağlanacağının da altını çizdi. 

WEB: https://www.nef.com.tr

TEL:444 9 633

Nef Koruköy'ün yeni etabında Ekim'e özel fırsat! 1+1'ler 3.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta! 

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

projeye sor



Geri Dön