17 / 05 / 2024

Nexonya İnşaat'tan Beylerbeyi'ne yeni proje! Bonega Beylerbeyi için start verildi! 

Nexonya İnşaat'tan Beylerbeyi'ne yeni proje! Bonega Beylerbeyi için start verildi! 

Firma: Nexonya İnşaat

Proje: Bonega Beylerbeyi

Nexonya İnşaat tarafından Beylerbeyi'ne yeni proje geliyor. Bonega Beylerbeyi projesi için start verildi. İşte Bonega Beylerbeyi projesi ile ilgili ayrıntılar...



Boğazın eşsiz güzelliğine sahip olan Beylerbeyi'nde  Nexonya İnşaat  imzasıyla yükselen Bonega Beylerbeyi projesi için start verildi. Alışılagelmişin dışında bir konut projesi olan Bonega, Nexonya’nın en yeni projesi olup  çoklu yapıdan daha uzak tek bina mimarisi, sınırlı sayıda komşuluk, daha fazla yaşam standardı ile yeni bir yaşam stili sunuyor.

Boğaz’ın gözbebeği Beylerbeyi, artık evinizin, balkonunuzun ve hayallerinizin merkezinde yer alacak. Nexonya’nın yüksek teknoloji standartlarıyla hayata geçirdiği Bonego, 6 katlı tek blok olarak inşa ediliyor. Her kat 2 daireden oluşuyor.

Bonega Beylerbeyi, minimalist tasarım çizgileri ve karakteristik mimarisi ile ön plana çıkıyor. Bonega, estetik ve kaliteyi bir araya getiriyor. Bonega Beylerbeyi, 2 dublex ve 3 normal kat olmak üzere zemin +6 kattan oluşan konsept bir konut projesi olarak tasarlandı.

Önü tamamen açık 3 cephesiyle her katında Beylerbeyi’nden İstanbul’a bir fotoğrafın içinde hissedeceğiniz, yüksek kalite ve mimari donanımlarla inşa edilen emlak projesi Bonega, konut sahiplerine huzurlu bir yaşam alanı sunuyor.

Nexonya İnşaat tan Beylerbeyi ne yeni proje! Bonega Beylerbeyi için start verildi!  

BONEGA BEYLERBEYİ SOSYAL ALANLAR NELER?

Projede, kapalı ve açık otopark, asansör, 7/24 kapalı devre kamera sistemi, peyzaj alanı, kamelya, dinlenme alanı, sosyal alan imkanları sunuluyor. Bonega Beylerbeyi, sosyal imkanları ve yaşam gereksinimlerini Beylerbeyi’nde bir arada sunuyor.

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, “Projemiz, sınırlı sayıdaki boğaz rezidansından biri. Yüksek yapı teknolojisiyle inşa ettiğimiz projede, kalitede en üst düzey markaları tercih ettik.  Projemiz, bahçe dubleksi, çatı dubleksi ve normal daire tiplerinden oluşuyor. Projede 10 daire bulunurken, dairelerin metrekareleri 106 metrekare ile 207 metrekare arasında deşiyor” dedi.

Azure Villas Reşadiye'de teslimler haziranda!

Nexonya Şile Kuzey Villaları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

projeye sor



Geri Dön