27 / 04 / 2024

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.



NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur; Ankara, İzmir, Samsun, Antalya, Sakarya, Bursa, Gaziantep ve bunun yanı sıra, Konya Nef Arsa ofislerinden sonra şimdi de İstanbul Etiler'de Nef Arsa satış ofisini hayata geçirdiklerini ifade etti. Timur, ülke çapında arsa ofislerini açmaya devam ettiklerinin altını çizdi.

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

UYGUN KREDİ FIRSATI

2 senede toplam 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yapan Nef Arsa lokasyonlarında yüzde 0,99 oranında banka kredisi fırsatı ve 2 yıla varan vade seçenekleri sağlandığına vurgu yapan Timur, "NEF Global çatısı altında, yurt dışında dar gelirli vatandaşların konuta erişimi için pek çok proje geliştiriyoruz. Gelişmiş ülkelere kıyasla Türkiye, evsizlik bakımından çok iyi bir seviyede olsa da hane halkı gelirinin daralması sebebiyle ev sahipliği oranı gün geçtikçe düşmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra, konut fiyatları da Türkiye'de bireysel konut sahipliğinin çok fazla olması sebebiyle düşmüyor. Yurt dışında pek çok ülkede çeşitli fonların da ev sahibi olarak kiralama yaptığını biliyoruz. Ülkemizde ise ev sahipleri neredeyse yüzde 99 oranında bireysel yatırımcılardan meydana geliyor" şeklinde konuştu.

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Novu Projeleri ile gayrimenkul piyasasındaki paylaşım ekonomisi modellerini çeşitlendirdiklerini söyleyen Erden Timur, "Yeni projemiz, Türkiye'nin en büyük öğrenci nüfusuna sahip kenti İstanbul'da 2024’de tamamlanacak. Novu Academic Residences Haliç, öğrencilere özel bir yaşam alanı sağlamanın ötesinde, yatırımcılara da ön plana çıkan fırsatlar sunuyor. Novu Academic Residences Haliç, yaklaşık 600 öğrencinin barınma ihtiyacını karşılamayı amaçlarken yatırımcıya da aylık en az 19 bin lira kira geliri sağlama potansiyeli taşıyor. Novu Academic Residences Haliç, öğrencilere sağladığı konforlu yaşam alanları ile beraber, yatırımcılara da istikrarlı bir gelir kaynağı sağlayarak ikinci bir emekli aylığı gibi pasif bir gelir olanağı sunacak" ifadelerini kullandı.

O ildeki konut fiyatları 5-6 milyon TL’den 1 milyon TL’ye kadar düştü!

Ev sahibinin depozitoyu iade etmesi için ne yapmak gerekir? İşte merak edilenler!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce’den öneri! ‘Yabancılara konut satışı bir süre ertelenmeli’


Geri Dön