29 / 04 / 2024

nef In İstanbul fiyat listesi

nef In İstanbul fiyat listesi

In İstanbul İş GYO satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Toplam 3 bin 565 adet daire ve 16 adet ticari ünitenin yer aldığı proje Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor.

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Nef Meram ön talep topluyor! 157 villalık yeni proje!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için düğmeye bastı. Nef'in Konya projesinde 157 villa yer alacak.

Arsa alacaklara Nef’ten güzel haber! İşte Nef’in yeni stratejisi!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bazı hedeflerine hızla ulaşmak için çalışma başlattıklarını duyurdu. İşte detaylar!

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Rhinos Back in Town, Nef’in desteği ile online da gezilebilecek!

Rhinos Back in Town sergisi, üç yıl üst üste Türkiye’nin en beğenilen gayrimenkul şirketi seçilen ve Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında olan tek gayrimenkul şirketi olan Nef sayesinde evlere gidebiliyor.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Foldcity ile Nef evlerinin kapıları açılıyor!

Nef'teki evin kapısını açan kart,  İstanbul'un 25 farklı noktasındaki Nef'in de kapılarını açacak. Dünyada ilk kez uygulanan Foldcity ile Nef projelerindeki sosyal alanlardan yararlanılabilecek.

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı!

Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek veren Nef 4 projesinde avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulları sunuyor. Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile ödemeler yapılabiliyor. 

Galatasaray Emre Akbaba için NEF'in evlerini satacak!

NEF'in değeri 1.5 milyon dolara ulaşan Miami'deki birkaç daireyi Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba için transferi için Galatasaray'a verdiği ve yönetimin bu konutları satmaya çalıştığı iddia edildi.

Nef'in 4 projesinde yüzde 10 indirim imkanı!

Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek olan Nef 4 projesinde yüzde 10 indirim imkanı sağlıyor. Sınırlı sayıdaki daireler için  kampanyaya dahil olsn Nef konut alıcılarına avantajlar sunuyor.

Nef'in 4 projesinde 120 ay 0,98 faiz imkanı!

Nef, Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na 4 projesiyle katıldı. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası dahilinde uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olunabiliyor. 

Nef'in 4 projesinde yüzde 10 peşinat fırsatı!

Nef, Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na 4 projesiyle destek veriyor. Kampanya dahilinde uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olunabiliyor..

nef In İstanbul fiyat listesi Haberi

nef In İstanbul fiyat listesi

Teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşeceği In İstanbul Topkapı Evleri E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Topkapı In İstanbul 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile yükselen proje toplamda 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana geliyor. 


In İstanbul İş GYO satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. Projenin 1. kısmında 1116 bağımsız bölüm, 2. kısmında 752 bağımsız bölüm, 3. kısmında 815 bağımsız bölüm, 4. kısmında ise 898 bağımsız bölüm bulunuyor. 


Nef In İstanbul'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler mevcut. Projede konut fiyatları 299 bin TL ile 1 milyon 600 bin...