28 / 04 / 2024

nef Inİstanbul ödeme planı

nef Inİstanbul ödeme planı

Nef İş GYO Inİstanbul teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Dairelerin 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı!

Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek veren Nef 4 projesinde avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulları sunuyor. Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile ödemeler yapılabiliyor. 

Galatasaray Emre Akbaba için NEF'in evlerini satacak!

NEF'in değeri 1.5 milyon dolara ulaşan Miami'deki birkaç daireyi Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba için transferi için Galatasaray'a verdiği ve yönetimin bu konutları satmaya çalıştığı iddia edildi.

Nef'in 4 projesinde 120 ay 0,98 faiz imkanı!

Nef, Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na 4 projesiyle katıldı. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası dahilinde uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olunabiliyor. 

Nef'in 4 projesinde yüzde 10 peşinat fırsatı!

Nef, Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na 4 projesiyle destek veriyor. Kampanya dahilinde uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olunabiliyor..

NEF Çekmeköy ödeme planı!

NEF Çekmeköy ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. NEF imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de yükselen projede satışlar devam ediyor.

Nef'in hedefi 3D yazıcıyla ev yapmak!

Nef'in gayrimenkulde yeni hedefi  3D yazıcı ile ev yapmak. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Hedefimiz bu yılın üçüncü çeyreğinde 3D yazıcı ile ev yapmaya başlamak" dedi.

NEF Çekmeköy ödeme kampanyası!

NEF Çekmeköy ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. NEF tarafından inşa edilen projede 409 bulunuyor.

Nef'in 141 ticari ünitesinden 121 tanesi resmen satıldı!

Nef'in açık artırmayla satışa sunulan 133 ticari ünitesinden 121 tanesi için sözleşmeler imzalandı.

Nef'in 141 ticari ünitesinden 133 tanesi satıldı!

Turyap aracılığıyla açık artırma usulü ile satışa çıkarılan Nef'in 141 ticari ünitesinden 133 tanesi satıldı.

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi bugün satışa çıkıyor!

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi açık artırma yöntemiyle bugün satışa çıkıyor. Satışa çıkan ticari gayrimenkullerin fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Nef’in ticarileri açık artırma ile satılacak!

Nef, İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki 141 adet ticari gayrimenkulü, açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Nef’in ticarileri 21 Aralık Perşembe günü satışa çıkarılıyor.

Nef Ormantepe Konutları ödeme planı!

Nef Ormantepe Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede dairelerin fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

nef Inİstanbul ödeme planı Haberi

nef Inİstanbul ödeme planı

Konut seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerin yer aldığı Inİstanbul Topkapı Rezidans Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükseliyor. 


Lansmanı yoğun talep nedeniyle 20 Mayıs'a ertelenen İş GYO Inİstanbul'da lansman öncesi ön satışlar devam ediyor. Projede 3 bin 565 tane konut ve 16 tane ticari üniteye yer veriliyor.


Davutpaşa Inİstanbul projesinin 1. kısmı 1116 bağımsız bölüm, 2. kısmı 752 bağımsız bölüm, 3. kısmı 815 bağımsız bölüm, 4. kısmı 898 bağımsız bölüme sahip. Proje Nef ve İş GYO tarafından hayata geçiriliyor.


Nef İş GYO Inİstanbul teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlendi. Konut fiyatları 320 bin TL'den başlayan projede banka kredili ve vadeli olarak 3 farklı ödeme seçeneği bulunuyor.


Topkapı Inİstanbul futbol alanları, basketbol sahası, sinema, kapalı otopark, fitness center, mescit, güvenlik,...