05 / 05 / 2024

Nef İnovasyon kategorisinde birincilik ödülü aldı

Nef İnovasyon kategorisinde birincilik ödülü aldı

Gayrimenkul sektörünün en yenilikçi markası Nef, yenilikçi yaklaşımı ve hizmetleriyle dünyada takdir edilmeye devam ediyor.

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

En beğenilen konut markası Nef oldu!

Nef, başarısını, ‘Sektörünün en beğenilen şirketi’ seçilerek tescilledi. İş dünyasının en prestijli araştırmalarından biri olan “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında Nef, “inşaat / konut” kategorisinde ilk sırada yer alarak en beğenilen konut markası oldu.

Nef’e Stevie Awards’tan bir ödül daha!

Nef, ödüle doymuyor. Devam eden projeleri, cirosu ve satış rakamlarıyla Türkiye markalı konut sektörünün lideri olan Nef, son olarak ise Stevie Awards’da ‘Yılın İşvereni / Employer of the Year’ kategorisinde ödül kazandı.

42 Maslak'a sürdürülebilirlik ve inovasyon ödülü!

42 Maslak; Türkiye'de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigios'in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri'nde ''Sürdürülebilirlik ve İnovasyon'' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Nef, Best Bussiness Awards'ta ödül aldı!

İnovasyonları ile sektörü ilklerle tanıştıran gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, son olarak İngiltere’nin en prestijli ödüllerinden Best Bussiness Awards’da “En İyi İnovasyon” kategorisinin birincisi oldu.

En İyi İnovasyon Ödülü Nef'in oldu!

Nef, İngiltere’nin en prestijli ödülleri olarak gösterilen Best Bussiness Awards’ın en prestijli kategorilerinden olan “En İyi İnovasyon”da birinciliği aldı.

Nef İnovasyon kategorisinde birincilik ödülü aldı!

Gayrimenkul sektörünün en yenilikçi markası Nef, yenilikçi yaklaşımı ve hizmetleriyle dünyada takdir edilmeye devam ediyor.

Nef New York projesi!

Nef New York projesinin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görülen proje Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor.

Nef New York 210 milyon dolar yatırımla inşa ediliyor!

Nef İnşaat, Manhattan’da yükselecek olan Nef New York Projesi ile MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü kazandı.

Nef Geleceğin Projesi Ödülü'nü aldı!

Nef’in New York’ta yapımına başlayacağı, Empire State’e komşu olacak East 37th Street Residental Tower, MIPIM’de yüksek katlı binalar kategorisinde ‘Geleceğin Projesi Ödülü’nü aldı.

MIPIM 2015'ten Nef'in New York projesine ödül!

MIPIM kapsamında verilen Architectural Review Future Projects Ödülü Nef'in New York projesine gitti. Nef'in New york projesi 'Yüksek Katlı Binalar' kategorisinde 'En İyi Proje' ödülüne layık görüldü..

Mıpım'de Nef yüksek katlı binalar kategorisinde ödül aldı!

MIPIM Fuarı'nda bu yıl Türkiye'nin gayrimenkul sektörü temsilcileri şov yaptı. Nef de son gece New York'taki projesi ile 'yüksek katlı binalar' kategorisinde en iyi proje ödülü aldı.

Nef'in Manhattan projesi MIPIM'de ödül getirdi!

Nef, Manhattan’da inşa edeceği konut projesi ile Architectural Review Future Projects Ödül’ne değer görüldü. Nef, “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülünün sahibi oldu.

Nef İnovasyon kategorisinde birincilik ödülü aldı Haberi

Nef İnovasyon kategorisinde birincilik ödülü aldı

En İyi İnovasyon kategorisinde patenti Nef’e ait olan Foldhome – Foldoffice ve Garantili Proje inovasyonlarıyla birincilik ödülüne layık görülen Nef, jüri üyelerinden de büyük övgü topladı.



Manhattan’da yükselecek yeni projesi Nef New York ile Fransa’dan gayrimenkulun Oscar’ı sayılan ‘’Dünyanın En İyi Projesi’’ ödülünü, İtalya’dan ‘’En İyi konut Projesi’’ ödülünü ve Amerika'dan da ''Altın Mükemmeliyet’’ ödülünü Türkiye’ye getiren Nef, bu kez de İngiltere’nin en prestijli ödülleri olarak gösterilen Best Bussiness Awards’ın en prestijli kategorilerinden olan “En İyi İnovasyon”da birinciliği aldı.



Dünya çapında uluslararası halka açık şirketlerin yanı sıra irili ufaklı birçok şirketin katıldığı, ve yoğun ilgi gören yarışmada, birbirinden saygın 20’nin üzerinde jüri üyesi tarafından değerlendirilen Nef, başta İngiltere olmak üzere farklı ülkelerden bir çok iddialı başvurunun arasından seçildi. Ödüle ilişkin açıklamada...