06 / 05 / 2024

Nef İnşaat edirne

Nef İnşaat edirne

Edirne’de tarihi yapılar restore ediliyor ve çevre düzenlemeleri yapılıyor. Edirne Sarayı ve çevresi, cami ve kervansarayların çevresini de içine alan Edirne Tarihi Dönüşüm projesini ise Nef İnşaat yürütüyor...

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi yarın!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi (e-ihale )ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi 22 Mayıs'ta!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi 22 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

NEF İnşaat Türkiye’nin en değerli 35'inci markası!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” çalışmasının 12’ncisini tamamlandı.  Listede NEF İnşaat 35'inci sırada yer aldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

TOKİ Edirne 98 konut ihalesi yarın!

Edirne İli Uzunköprü İlçesi Mescit Mahallesi 98 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Elman Bayramov tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TOKİ Edirne 137 konut ihalesi yarın!

Edirne İli, Merkez İlçesi, Fırınlarsırtı Arnavutköy Mahalleleri 137 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Nef Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Mahmut Ceyhan, Muahmmed Emin Ceyhan ve Yunus Emre Ceyhan ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nef, FC Barcelona'nın sponsoru oldu!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren Nef, FC Barcelona'nın resmi sponsoru oldu. Nef ve FC Barcelona 3 yıllık sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında Edirne'de çalışmalar başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Edirne İl Temsilcisi Nihat Çolak, Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında Edirne'de de bir takım çalışmalar başlatıldığını ancak şu an akıbetini bilmediklerini kaydetti…

Edirne'de inşaat sektörü durgun!

Edirne İnşaat Sanatkârları Derneği Başkanı Mehmet Özkan yaptığı açıklamasında özellikle seçim sonrası ekonomide belirsizlik ve doların hızla yükselmesi sektörü olumsuz etkilediğini belirtti.

Nef İnşaat edirne Haberi

Nef İnşaat edirne

Edirne’de tarihi yapılar restore ediliyor ve çevre düzenlemeleri yapılıyor. Edirne Sarayı ve çevresi, cami ve kervansarayların çevresini de içine alan Edirne Tarihi Dönüşüm projesini ise Nef İnşaat yürütüyor.


Edirne’de tarihi yapıyı koruyan, şehri güzelleştiren ve bunlara ek olarak şehrin ekonomik hayatını zenginleştirecek bir dizi proje hayata geçiyor. Bunları yerinde görmek için Edirne’ye gittim. Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne Gönüllüleri’nden Tuna Bekleviç’le birlikte şehri gezdik. Trakya Üniversitesi Rektörü Yener Yörük’le ve Güzel Sanatlar Fakültesi dekanı Ahmet Sınav’la da sohbet ettik. 


Edirne Sarayı, Selimiye Camisi çevresi, Ekmekçizade Kervansaray’ı, Hıdırlık Tabyası, Edirne Sinagog’u, Arasta Çarşısı...


Edirne’nin her yeri seyirlik, şehrin atmosferi şahane ama ne yazık ki birçok ilimizde olduğu gibi Edirne de çarpık yapılaşma nedeniyle hak ettiği yerde değil. Su kesintisi, elektrik kesintisi, çöplük sorunu......