03 / 05 / 2024

nef koruköy satılık daireler

nef koruköy satılık daireler

Nef Koruköy Konut Projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirildi. Proje Nef Çekmeköy'ün 3. etabı olarak yükselecek...

Nef Ormantepe Çekmeköy satılık ev fiyatları!

Nef Ormantepe Çekmeköy satılık ev fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor. Nef Ormantepe Evleri'nde yüzde 1 peşinat fırsatı bulunuyor...

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Çekmeköy satılık!

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Nef Çekmeköy satılık daireler Ekim ayında basına tanıtılacak.

Nef Ataköy satılık ev!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği sunan Nef Ataköy satılık ev fiyatları 822 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin teslimlerinin Mayıs ayında yapılması hedefleniyor...

Nef Sancaktepe Konutları satılık!

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Sancaktepe Konutları satılık daire fiyatları 300 bin liradan başlıyor. Nef Sancaktepe projesi de 20 yıl vade kampanyasına katıldı.

Nef Sancaktepe Evleri satılık!

1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen Nef Sancaktepe Evleri satılık daire teslimleri 2019 yılı içerisinde gerçekleşecek.

Nef Bahçelievler satılık daire!

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Nef Bahçelievler projesi 2019 yılında teslim edilecek...

İş GYO NEF İn İstanbul satılık daire!

Toplam 3 bin 565 adet daireden meydana gelen projede daireler 2018 yılının 2. yarısında teslim edilecek. İş GYO NEF İn İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Manhattan Nef New York satılık!

Manhattan Nef New York satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekleri sunuluyor. İnşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması planlanan proje otel ve konutlardan oluşacak.

Nef Newyork Evleri satılık!

Nef Newyork Evleri satılık dairelerin tipleri 1+1'den çatı katına kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. 60 kattan oluşacak projenin fiyatları henüz kesinleşmedi. Proje Amerika New York Manhattan'da yükselecek.

Nef Kağıthane satılık daire!

Nef Kağıthane satılık daire teslimleri 2016 yılının Şubat ayında geçekleşecek. Levent'e 2.5 kilometre, Taksim-Beşiktaş-Dolmabahçe tüneline 2.9 kilometre uzaklıkta yükselen projede satış süreci devam ediyor.

Timur Gayrimenkul Nef Merter 14 satılık!

Timur Gayrimenkul Nef Merter 14 satılık daire büyüklükleri 36 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. Projede ticari birimler ve 399 tane daire yer alıyor.

Nef Merter 14 satılık konut!

Nef Merter 14 satılık konut büyüklükleri 36 metrekareden başlıyor ve 89 metrekareye kadar ulaşıyor. Metro ve metrobüse yürüme mesafesinde hayata geçirilen projede 1+0 ve 1+1 konutlar bulunuyor.

nef koruköy satılık daireler Haberi

nef koruköy satılık daireler

Yakın zamanda satışa sunulacak olan Nef Koruköy projesi NEF imzası taşıyor. Nef Çekmeköy'ün 3. etabı olarak yükselecek olan proje İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy bölgesinde yer alıyor. 

Nef Koruköy projesi lokasyon olarak; Yenidoğan Metro İstasyonu 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı 26 kilometre, 15 Temmuz Köprüsü 28.6 kilometre,FSM Köprüsü 27.2 kilometre mesafede inşa ediliyor.  

NEF Çekmeköy'ün 3. etabı olarak yükselen Nef Koruköy projesinde ocuk oyun alanları, gölet, zen bahçesi, barbekü alanı, seyir terasları, hobi bahçeleri, macera parkı gibi çeşitli ortak alanlar yer alacak.  
 

Nef Koruköy iletişim!
Tel: 444 9 633
Web: nefcekmekoy.com 
Gizem...