02 / 05 / 2024

Nef öğrenci bursu

Nef öğrenci bursu

Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve belirlenen kriterlere uygun olan öğrencilerin eğitim hayatlarına, “Yüksek Eğitim Bursu” ile destek vermeye devam ediyor.

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 

KYK bursuna dair merak edilenler! KYK ilk 100 bursu ne kadar 2022?

KYK bursuna dair milyonlarca öğrenci belli başlı konuları merak etmektedir. Onlardan biri de her yıl burs başvurusu yapılabilir mi ya da KYK ilk 100 bursu ne kadar 2022? Şeklindeki sorulardır. İşte bu soruların yanıtları!

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Öğrencilere İBB'den müjde! İBB 2022-2023 bursu kaç lira? İBB öğrenci bursu ne kadar? İşte başvuru şartları

Geçtiğimiz yıl zam yapılması beklenen İBB öğrenci bursuna bu yıldan itibaren zam geldi. Peki, İBB 2022-2023 bursu kaç lira? İBB öğrenci bursu ne kadar 2022? İBB burs başvuru şartları neler? İşte öğrencilerin merak ettiği tüm ayrıntılar...

Nef arsa geliştirip satacak!

Gayrimenkul şirketi Nef, konut ve öğrenci yurdu yatırımlarından sonra yeni bir alana daha adım attı. Nef yeni yılda arsa geliştirip satacak.

Nef’ten öğrencilere burs desteği!

Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve belirlenen kriterlere uygun olan öğrencilerin eğitim hayatlarına, “Yüksek Eğitim Bursu” ile destek vermeye devam ediyor.

Nef Vakfı burs başvuruları, 1 Ekim’de başlıyor!

Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve belirlenen kriterlere uygun olan öğrencilerin eğitim hayatlarına, “Yüksek Eğitim Bursu” ile destek oluyor.

Nef Novu’ya bu sene de ilgi yoğun!

Nef, Novu markasıyla klasik öğrenci yurtlarını unutturuyor. İlk yatırımını Merter’de hayata geçiren ve öğrenciler tarafından büyük bir ilgi gören Novu, bu sene de kayıt haftasında yoğun ilgiyle karşılaştı.

Novu Kız Öğrenci Rezidansı oda fiyatları!

Novu Kız Öğrenci Rezidansı'nda fiyatlar 1.195 TL'den başlıyor. Novu Kız Öğrenci Rezidansı, Nef konseptinde tasarlandı...

Nef Fold It ile hayaller gerçeğe dönüştü!

Gençleri özgün tasarımlar yapmaya cesaretlendiren Nef’in Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) işbirliğiyle düzenlediği “Fold It” öğrenci tasarım yarışmasında hayaller gerçeğe dönüştü.

Merter Novu Öğrenci Yurdu iletişim!

Merter Novu Öğrenci Yurdu iletişim ve adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Nef Novu Öğrenci Yurdu, önümüzdeki ay hizmete açılıyor...

Nef Novu Merter ödeme bilgisi!

Nef Novu Öğrenci Yurdu projesi İstanbul Merter'de yer alıyor. Nef Novu Öğrenci Yurdu projesi bu yıl Eylül ayında hizmete açılacak...

Nef'ten öğrenci evlerine 750 milyon TL'lik yatırım!

Konut, ofis ve alışveriş merkezinin yanı sıra öğrenci evleri ve yaşlı bakım evi gibi yatırımlara da ihtiyaç olduğuna dikkat çekiliyor. Bu alandaki potansiyeli değerlendiren gayrimenkul şirketi Nef, öğrenci rezidansı hayata geçirmeye karar verdi.

Nef öğrenci bursu Haberi

Nef öğrenci bursu

Nef çatısı altında çalışmalarını devam ettiren Nef Vakfı, gelen yoğun talep üzerine yeni dönem Yüksek Öğrenim burs başvurularını 20 Ekim tarihine kadar toplamaya devam ediyor.

Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve belirlenen kriterlere uygun olan öğrencilerin eğitim hayatlarına “Yüksek Eğitim Bursu” ile destek veriyor. Bugüne kadar yaklaşık 35 binden fazla öğrenciye verilen ve kesintisiz şekilde 10 ay devam eden bursların yanı sıra, farklı aktivitelere katılım olanağı sağlayan “Yıldız Çocuk Bursu” sayesinde çocuklar okul hayatlarının yanı sıra sosyal zekalarını da geliştirecek aktivitelerde bulunuyor.

Nef Vakfı’nın websitesi, www.nefvakfi.org üzerinden online olarak gerçekleştirilecek başvuruların ilk aşama sonuçları ise 20 Kasım tarihinde açıklanacak.

Burs başvurusu yapabilmek için gerekli olan kriterler ise; T.C. vatandaşı olmak, disiplin cezası ve adli sicil kaydının olmaması, burs süresince eğitime...