14 / 05 / 2024

nef ön satış kodu nedir

nef ön satış kodu nedir

Nef kolay yatırım ile istenildiğinde 12 yıl boyunca kiracısı hazır olan ve kredi ödemesi yarısından fazlasını kiracı karşılayacağı bir yatırımla daire sahibi olunabiliyor.

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün satış ve tanıtım operasyonları gerçekleştirmek üzere Antalya'da bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı. Nef, büyük yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, Türkiye'nin önde gelen şehirlerinde yeni sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Nef Arsa Çanakkale ön satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef, yeni projesi Nef Arsa Çanakkale ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı. 

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları yarın satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar yarın satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda hayata geçiriliyor.

NEF Kandilli satış ofisi!

NEF Kandilli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2020 yılının Haziran ayında teslim edilmesi öngörülen NEF Kandilli'de 2+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor!

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor.  TURYAP tarafından düzenlenen açık artırmada fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi bugün satışa çıkıyor!

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi açık artırma yöntemiyle bugün satışa çıkıyor. Satışa çıkan ticari gayrimenkullerin fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Nef 36 Basınekspres ön satış fiyatları!

Nef 36 Basınekspres ön satış fiyatları 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Timur Gayrimenkul tarafından 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle hayata geçirildi...

Nef Sancaktepe satışları!

Nef Sancaktepe satışları yakında başlayacak. Ön taleplerin toplandığı Nef Sancaktepe projesi 2019 yılında tamamlanacak...

Nef Sancaktepe satılık daire!

Satışların önümüzdeki günlerde başlayacağı Nef Sancaktepe satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçeneklerde dizayn ediliyor.

Nef Bodrum satılık daire!

Nef Bodrum Evleri projesinde ön satış süreci başladı. Nef Bodrum Evleri projesinin 460 metre sahil şeridi bulunuyor...

Nef Bodrum'da ön satışlar başladı!

Nef ve Timur Gayrimenkul'ün İstanbul dışındaki ilk projesi, Nef Bodrum'da ön satışlar başladı. Nef Bodrum yazlık konseptiyle 460 metre sahil şeridiyle hayata geçiriliyor.

nef ön satış kodu nedir Haberi

nef ön satış kodu nedir

Nef kolay yatırım kampanyası başladı. Nef markası, Timur Gayrimenkul tarafından oluşturuldu. Kampanya kapsamında ödemelerde kolaylık sağlanıyor. 


Nef kolay yatırım

Nef kolay yatırım kampanyası kapsamında ödeme yapıldığında; peşinat ödemesi ilk 24 ayda ödeniyor. Kredi ödemeleri ise 2 yıl sonra yani teslimde yapılıyor. Ayrıca istenildiğinde 12 yıl boyunca kiracısı hazır olan ve kredi ödemesinin yarısından fazlasını kiracının ödediği daire satın alınabiliyor. 


Nef kampanyası kredisi teslimde, kiracısı içinde" sloganıyla başladı. Timur Gayrimenkul'un Nef markası adı altında inşa ettiği projelerinde satışlar devam ediyor. 


Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Esra Nur...