09 / 05 / 2024

nef ormantepe fiyat

nef ormantepe fiyat

Toplam 1.500 adet konutun yer aldığı Nef Çekmeköy projesi 180 bin metrekare alana sahip. Çekmeköy Nef Ormantepe Konutları fiyatları 279 bin TL'den başlıyor.

Nef Ormantepe bu hafta sonu satışta! 279 bin TL'ye!

Nef imzası ile hayata geçirilen Nef Çekmeköy projesinin 2. etabı Nef Ormantepe bu hafta sonu satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor....

Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Sapanca projesi mega kent İstanbul'a yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Projede 99 villa ve 78 rezidans yer alıyor. Peki Nef Sapanca projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Kandilli fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef’in ilk reserve projelerinden olan Nef Kandilli'de 1. etap satışları büyük oranda tamamlandı. Peki Nef Kandilli projesindeki evlerin fiyatları ne kadar? İşte Nef Kandilli fiyat listesi Ekim 2022!

Nef Sapanca fiyat!

Nef Sapanca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Nef Sapanca fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Nef Kandilli Koru Blokları fiyat listesi 2021!

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Nef Reserve Kandilli Koru Blokları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Nef New York fiyat! 

Nef New York fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 21 Ocak'ta başlıyor.

Nef Nakkaştepe fiyat listesi!

Nef Nakkaştepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Kuzguncuk'da inşa ediliyor.

Nef Nakkaştepe fiyat!

Nef Nakkaştepe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor...

Nef Reserve Gölköy güncel fiyat listesi 2020!

Bodrum'un en özel koylarından Cennet Koyu'nun hemen yanında hayata geçirilen Nef Reserve Gölköy'de teslimler Ağustos 2021'de yapılacak. İşte Nef Reserve Gölköy güncel fiyat listesi...

Nef Brentford London fiyat bilgisi!

Nef Brentford London fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Toplamda 73 adet olmak üzere 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçenekleri sunulan projede lansman gerçekleştirildi. 

Nef Yalıkavak fiyat bilgisi 2018!

Nef Yalıkavak fiyat bilgisi 2018 haberimizde yer alıyor. 372 daireden meydana gelen proje Timur Gayrimenkul tarafından Muğla Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçiriliyor. 

Nef Ortayaka satış fiyatı!

Nef Ortayaka satış fiyatı haberimizde yer alıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Nef Ortayaka projesinde fiyatlar 360 bin TL'den başlıyor. 

NEF Kandilli Luxury Living fiyat listesi 2018!

NEF Kandilli Luxury Living fiyat listesi 2018 1 milyon 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Timur Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor.

NEF Çekmeköy iletişim!

NEF Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Ormantepe 1.2 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 

nef ormantepe fiyat Haberi

nef ormantepe fiyat

180 bin metrekare alana sahip Nef Ormantepe Evleri'nde hem banka kredisi ile hem de firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor.

Toplam 1.500 adet konutun yer aldığı Nef Çekmeköy projesinde daireler 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor.  Proje Nef Çekmeköy projesinde ikinci etabı olarak dizayn ediliyor.

Çekmeköy Nef Ormantepe Konutları fiyatları!

Çekmeköy Nef Ormantepe Konutları fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Nef Ormantepe'de yüzde 1 peşinat ödendiğinde kalan bedel 10 yıla kadar banka kredisi ile yüzde 0,99 faiz oranı ile vadelendiriliyor.

Nef Ormantepe Evleri'nde firma bünyesinde ödeme yapıldığında 36 aya kadar esnek ödeme imkanı sunuluyor. 

Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/ 

Pınar DOĞAN...