08 / 07 / 2024

nef proje teslimleri

nef proje teslimleri

Toplam konut satış tutarında son 4 yılın ideri olan Nef, 50 Milyon TL tutarındaki tahvilin 8. ve son kupon ödemesini gerçekleştirdiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Nef'ten Beykoz ve Bodrum'a yeni proje!

Eylül ayında Nef Çekmeköy projesinde 3. Etap satışlarına başlayacak Nef, İstanbul’da biri Beykoz biri Bodrum iki yeni proje için de çalışmalara başladı.

Nef Brentford London teslimleri Nisan 2019'da!

Nef Brentford London teslimleri Nisan 2019'da gerçekleştirilecek. Lansmanı geçtiğimiz günlerde yapılan projede 1+0 ile 2+1 arasında daireler yer alıyor.

NEF'ten İzmir'e 3 yeni proje!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, ilk kez İzmir’e fizibilitesi 1,1 milyar lirayı aşan 3 proje ile gireceğini açıkladı.

Nef Ormantepe teslimleri ne zaman?

NEF Çekmeköy projesinde ikinci etabı olarak tasarlanan Çekmeköy Nef Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlangıç gösteriliyor..

Akzirve Strada Plus proje teslimleri!

Strada Plus projesi Bahçeşehir'de 250 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Akzirve Strada Plus proje teslimleri ne zaman?

Nef Ormantepe güncel proje fiyatları!

Nef Ormantepe güncel proje fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Nef Ormantepe Konutları 1+1'den 3+1'e kadar tasarlandı...

NEF dünyanın 10 metropolünde proje inşa edecek!

Erden Timur, Nef’i 2010 yılında kurdu ve 4 yıl gibi kısa bir sürede milyar TL ciroya ulaştırdı. Firma, dünyanın 10 metropolünde proje inşa etmeyi hedefliyor.

Nef Ormantepe Proje fiyatları!

Nef Ormantepe Proje fiyatları minimum 279 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Nef Ormantepe Evleri projesinde cazip ödeme alternatifleri sizleri bekliyor...

NEF Gölköy'de ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan NEF Gölköy projesinde ön talepler toplanıyor. Proje rezidans, otel ve villalardan meydana geliyor.

Nef Ormantepe projesi geliyor! Yeni Proje!

NEF, Çekmeköy'deki ikinci projesi Nef Ormantepe'yi yakında satışa çıkaracak. Proje öncelikli olarak Nef müşterilerine satışa açılacak..

nef proje teslimleri Haberi

nef proje teslimleri

Konut geliştiricileri arasında en yüksek kredi notuna sahip olan Nef; 2 Ekim 2019 tarihi itibariyle 50 Milyon TL tutarındaki tahvilin 8. ve son kupon ödemesi gerçekleştirildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Şirketimizin, Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığı ile halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışı sunulan 728 gün vadeli 50.000.000-TL nominal değerli, 3 ayda bir değişken kupon ödemeli tahvilin (ISIN: TRSTIMGE1918), 8. ve son kupon ödemesi ile itfası 2 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilmiştir.”

Tahvil ihraç edebilen tek gayrimenkul şirketi

Dört senedir tahvil piyasasında yer alan ve tahvil ihraç edebilen tek gayrimenkul şirketi olan Nef, bu hafta içerisinde yaptığı ödeme ile yatırımcılara toplam 368 Milyon lira ödeme yapmış oldu.

Konut teslimleri devam ediyor

Son 4 senede 18 projede 6.000’ın üzerinde...