30 / 04 / 2024

Nef Sancaktepe yeni fiyat listesi

Nef Sancaktepe yeni fiyat listesi

Nef Sancaktepe yeni fiyat listesi 446 bin 250 TL'den başlıyor. Nef Sancaktepe 19 projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Arsa alacaklara Nef’ten güzel haber! İşte Nef’in yeni stratejisi!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bazı hedeflerine hızla ulaşmak için çalışma başlattıklarını duyurdu. İşte detaylar!

Nef Arsa Çanakkale Biga satışta! Sıfır risk, garantili kazanç!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef'in yeni projesi Nef Arsa Çanakkale Biga satışa çıktı. İşte sıfır risk ve garantili kazanç fırsatı sunulan Nef Arsa ile ilgili detaylar...

Nef Sancaktepe'de teslimler başladı! 

Gayrimenkul sektörünün öncü markası Nef, Şubat ayı itibariyle Sancaktepe projesinin teslimlerine başladı. Projedeki teslimlerin 3 ayda bitirilmesi hedefleniyor. Nef Sancaktepe'de teslimle birlikte tapular da verilecek...

Foldcity'den ev alacaklara yeni kampanya!

Nef, patentli keşfi “Foldhome” konseptini bir adım ileriye taşıyor. Paylaşım ekonomisini gayrimenkul sektörüne taşıyan Nef’in yeni keşfi “Foldcity” ile Nef müşterileri artık şehrin onlarca farklı lokasyonunda bulunan Nef projelerini kullanabilecek.

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli?

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Nef'in yeni kampanyası 14-15 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerli olacak.

Nef konut teslimlerine devam ediyor!

İnistanbul Topkapı projesinin üçüncü etabında teslimlere başlayan Nef, 2019 yılının geri kalanında İnistanbul Topkapı projesinin son etabının, Nef Sancaktepe ve Nef Yalıkavak projelerini teslim etmeyi planlıyor. 

Nef, iki yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi!

Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

Nef’ten ev yenileme kampanyası!

Son 4 yılın konut satışında sektör lideri olan Nef; oturduğu evi değiştirmek ya da gayrimenkul yatırımını kazanca çevirmek isteyen müşterilerinin eski evlerini alarak, yerine Nef projelerinden yeni bir ev alma inkanı sunuyor.

Survivor yarışmacılarına Nef Sancaktepe'den 2+1 daire!

Survivor'da yarışma tarihinin gelmiş geçmiş en büyük ödülü sahiplerini buldu. Kıbrıs’taki büyük finale sayılı günler kala düzenlenen ödül oyununu kazanan şanslı yarışmacılar Nef Sancaktepe’de dört adet 2+1 dairenin sahibi oldu.

Nef Sancaktepe satış ofisi!

Nef Sancaktepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Survivor'da dev ödül: 4 yarışmacıya Nef Sancaktepe'den ev!

Survivor 106. bölümde yarışmacılar anneleri ile birlikte yarışacak, kazanan 4 yarışmacıya ev hediye edilecek.

NEF'in yeni projeleri yolda!

Türk gayrimenkul sektörünün önemli geliştiricileri arasında yer alan Nef, 2018'in ilk çeyreğinde cirosunu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 36.5 artırarak 453 milyon liraya yükseltti. 

Nef'in 3 yeni projesi 2018'de satışta!

Çekmeköy'de hayata geçirdiği Ormantepe projesinin lansmanını dün gerçekleştiren Nef, 3 yeni projesini 2018'de satışa çıkaracak.

Nef Sancaktepe yeni fiyat listesi Haberi

Nef Sancaktepe yeni fiyat listesi


Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Sancaktepe projesi, İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de, Rings İstanbul Evleri'nin karşısında yer alıyor.


Nef Sancaktepe 19 projesinde teslimler Aralık 2018 yılında yapılıyor. Nef Sancaktepe 19 projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri sunuluyor.


17 bin 916 metrekare alanda hayata geçirilen Nef Sancaktepe projesinde fiyat listesi 446 bin 250 TL'den başlangıç gösteriliyor. Nef Sancaktepe projesi altı blokta 419 daireden meydana geliyor.


Nef Sancaktepe 19 projesinde yüzde 1 peşinatla, 0,42'den başlayan faiz oranları ile taksitli ya da sıfır faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Nef Sancaktepe'de yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, spor alanları, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Nef Sancaktepe yeni fiyat listesi!


106 metrekareden başlayan 1+1'ler 480 bin 250 TL'den,

91 metrekareden başlayan 2+1'ler 446 bin 250 TL'den,

160...