28 / 04 / 2024

nef topkapı kentsel dönüşüm

nef topkapı kentsel dönüşüm

İş GYO - NEF Topkapı projesinde 3 bin 565 konut, 16 ticari birim ve 85 sosyal ünite inşa edecek. 2015'te başlayacak olan proje eski Şişecam Fabrikası'nın arazisinde yükselecek...

Nef'ten Kentsel Bulmaca projesi!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucusu A. Faruk Göksu tarafından hayata geçirilen “Vizyon Atölyesi” kapsamında, 17 Ağustos Büyük Marmara Depremi’ne özel bir program geliştirildi

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları!

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları 416 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Topkapı'da aylık taksit ödemeleri, daire teslimlerinden sonra başlıyor...

Nef Kentsel Vizyon Atölyesi 16 Ağustos'ta!

Bu hafta 17 ağustos depreminin 17. yıl dönümü…Türkiye için çok büyük bir önem taşıyan bu tarihte; gayrimenkul sektörünün lider firması Nef ile Kentsel Vizyon Atölyesi çok önemli bir projeyi hayata geçiriyor olacak.

Topkapı İnistanbul projesine Teknovinç imzası!

Kentsel dönüşüm projesi olarak Topkapı Davutpaşa’da inşa edilen ve İş GYO ile Nef’in ortak projesi olan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal, toplamda 8 adet Potain marka kule vinç ile yükseliyor.

Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim!

Toplam 788 üniteden meydana gelen İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef tarafından Topkapı'da yükseliyor. Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim için 444 72 21 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Nef Topkapı İnİstanbul Gala nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı Inİstanbul Gala Konutları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.Peki Nef Topkapı İnİstanbul Gala nerede?

İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Topkapı Konutları İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçiriliyor. Peki Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri nerede?

İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toplam 788 dairesi bulunan Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık mesafede yükseliyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans!

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Gala Topkapı ödeme planı!

Inİstanbul Gala Topkapı ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen proje metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 788 adet ünite bulunuyor.

Inİstanbul Gala Nef satış ofisi!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Inİstanbul Gala Nef satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

nef topkapı kentsel dönüşüm Haberi

nef topkapı kentsel dönüşüm


İş GYO ve NEF'in Topkapı'daki eski Şişecam Fabrikası'nın arazisinde inşa edeceği proje 2015 yılının ilk çeyreğinde başlıyor. İş GYO-NEF Topkapı projesinde 3 bin 565 konut, 16 ticari birim ve 85 sosyal ünite inşa edilmesi planlanıyor.


80 bin 239 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan İş GYO-NEF Topkapı projesi 4 konut bloğu olacak. Projede blokların hepsi 18 katlı olarak, 59 metre yükseklikte tasarlandı.


Toplam inşaat alanı 411 bin 941 metrekare olan İş GYO-NEF Topkapı projesi 2015 yılının ilk çeyreğinde başlayacak. İş GYO-NEF Topkapı projesinin Eylül 2018 yılında tamamlanması planlanıyor.


51 bin 353 metrekare yeşil alanın yer alacağı İş GYO-NEF Topkapı projesinde 2 bin 428 ağaç dikilecek. İş GYO-NEF Topkapı projesinde açık - kapalı yüzme havuzları,  konferans salonları, idari birimler, revir, sinema salonları,...