06 / 05 / 2024

Nef Topkapıdaki payını artırdı mı

Nef Topkapıdaki payını artırdı mı

Nef, Topkapı bölgesindeki projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yüzde 75 İş GYO, yüzde 25 Nef hisse paylaşımı ile satın alınmış olan arazinin mülkiyeti, yeni yapılan satış işlemi ile yüzde 50-yüzde 50 şeklinde paylaşılacak hazırlanıyor.

Erden Timur Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattı!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Bülent Cankurt bugünkü yazısında Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattığını yazdı. İşte Cankurt'un o yazısı...

Hamdi Akın'ın Akfen GYO'daki pay oranı yüzde 18,76'ya yükseldi! 

Akfen GYO'nun Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü kapsamında Hamdi Akın'a satışı bugün Borsa İstanbul'da gerçekleşti ve Hamdi Akın'ın Akfen GYO'daki pay oranı yüzde 16,50'den yüzde 18,76'ya yükseldi.

Avrasya GYO, Metro'daki 3.6 milyon adet payını Galip Öztürk'e devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamada Metro'daki 3.6 milyon adet payını Galip Öztürk'e devrettiğini duyurdu...

Tarkan Tarabya'daki villasını kızı için yeniledi!

Eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Megastar Tarkan,  kızı Liya için Tarabya’daki villasını yeniledi...

İstanbul’daki binaların yüzde 90’ı dayanıksız!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 19’uncu yıl dönümü yaklaşırken, mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, “İstanbul’daki binaların yüzde 10’u güvenlidir.'' şeklinde açıklama yaptı.

Ziraat Bankası, konut kredilerinde payını yüzde 24'e çıkardı!

KGF etkisinin azalması Ziraat Bankası’nın noktası olan tarım kredilerinde ise büyüklük 55 milyar liraya ulaştı. Konut kredilerinde payını yüzde 24'e çıkaran Ziraat Bankası toplam pazarın dörtte birine hakim oldu…

Yeşil GYO, Yeşil Global İnşaat'taki payını 55.5 milyona sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yeşil Global İnşaat'taki payını 55 milyon 500 bin TL bedelle Yeşil Holding A.Ş.'ye sattı...

Giresun'daki yaylaların ulaşım çalışmaları mecliste!

Giresun'daki yaylaların alt yapı ve ulaşım imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı...

Atakule GYO 49.7 milyon TL'lik payını halka arz edecek!

Atakule GYO, toplam 49 milyon 786 bin 599 TL'lik payını, 28-29 Aralık 2017 tarihlerinde halka arz edecek.

Nef mağazaları yarın satışta!

Nef mağazaları yarın açık artırmaya çıkıyor. Nef'in 13 projesinde yer alan ofis ve mağazalar yarın sahiplerini bulacak. 

Özak, Yenigün İnşaat'ın Büyükyalı'daki paylarını aldı!

Özak GYO, Yenigün İnşaat'ın Büyükyalı İstanbul projesindeki yüzde 5'lik payını 9 milyon 743 bin 63,66 dolar bedelle devraldı.

Ata GYO Lüleburgaz'daki gayrimenkulün kaba inşaatı için sözleşme imzaladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO Lüleburgaz'daki gayrimenkulün kaba inşaatı için sözleşme imzaladı.

Mesut Özil Londra'daki villasını yeniledi!

Türk asıllı Alman millî futbolcu olan Mesut Özdil ile nişanlısı Amine Gülşe yakında nikah masasına oturacak. Mesut Özil Londra'daki villasını Amine Gülşe için yeniledi.

Nef Topkapıdaki payını artırdı mı Haberi

Nef Topkapıdaki payını artırdı mı


Projeler geliştirmek için bir araya gelen İş GYO ve Nef, Topkapı bölgesindeki projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yüzde 75 İş GYO, yüzde 25 Nef hisse paylaşımı ile satın alınmış olan arazinin mülkiyeti, yeni yapılan satış işlemi ile yüzde 50-yüzde 50 şeklinde paylaşılacak hazırlanıyor. 

Yüzde 75 îş GYO ve yüzde 25 Nef mülkiyet payı ile alınmış olan 80 bin metrekarelik arsanın, yüzde 25'lik kısmı 94 milyon Kentsel dönüşüm kapsammda sektöre katma değer kazandıracak projeler üretmek için bir araya gelen İş GYO ve Nef, geniş bir hedef kitlenin farklı ihtiyaçlarına cevap verebilecek projesini Topkapı'da, daha önce mülkiyeti Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketi'nden satın alman arsa üzerinde hayata geçirmeye bedel karşılığında, Nef e devredildi. 

Böylece, Iş GYO...