08 / 05 / 2024

Nefis Çankaya teslimleri ne zaman

Nefis Çankaya teslimleri ne zaman

Toplam 209 adet konuttan meydana gelen Nefis Çankaya projesi 20 dönüm arsa alanına sahip. Peki, Nefis Çankaya ne zaman teslim?

Sinpaş Boulevard Çankaya'da Aralık 2023 kampanyası başladı! 3.8 milyon TL indirimle 3+1 fırsatı! 

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun satışları geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Teslimleri Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan projede 3.8 milyon TL indirim yapılıyor.

Nefis Çankaya Evleri’nde yaşam başladı!

Ankara'da hayata geçirilen Nefis Çankaya Evleri'nde yaşam başladı. Nefis Çankaya Evleri projesi “Doğanın içinde bir şehirli” sloganı ile yükseliyor. 

Ankara Fundaroma Çankaya fiyat listesi!

Ankara Fundaroma Çankaya fiyat listesi 676 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslimleri yapılacak olan proje Ankara Çankaya'da yükseliyor...

Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri!

Ankara Çankaya Çukurambar Mahallesi'nde yükselen Cubes Ankara projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri ne zaman?

Şehirören Kooperatifi'nden Çankaya'ya yeni proje!

S.S. Şehirören Konut Yapı Kooperatifi, Ankara Çankaya'da Dikmen Mahallesi'nde 816 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede daire teslimleri 3 yıl içerisinde tamamlanacak..

Nefis Çankaya Evleri'nde teslimler bu yıl!

Ankara Çankaya'da inşa edilen Nefis Çankaya Evleri'nin bu yıl teslim edilmesi planlanıyor. Tüm hızıyla devam eden proje son fırsatlarla sahiplerini bekliyor.

Çankaya Beysu Konakları satış fiyat listesi!

Beysu Konakları, Ankara'ya bağlı Çankaya'da hayata geçirildi. Konut teslimleri hemen yapılan proje 150 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Nefis Çankaya Evleri’yle kentin içinde bahçeli ev yaşamına ulaşın!

Nefis Çankaya Evleri’nde yerini alanlar tam anlamıyla ‘nefis’ bir hayatın keyfini sürecek. Farklı konut tiplerinde toplam 209 konutun yer aldığı proje, 20’şer katlı iki kule ve yatayda baza bloklardan oluşuyor.

Ankara Kuzu Effect teslimleri!

Ankara Çankaya'da Oran bölgesinde Kuzu Grup tarafından inşa edilen Kuzu Effect projesinde satışlar devam ediyor. Peki Ankara Kuzu Effect teslimleri ne zaman?

Nefis Çankaya Evleri’nin yüzde 80'i tamam!

Temiz havası ve eşsiz manzarasıyla Başkent Ankara’nın merkezine en yakın nefes alma duraklarından İmrahor Vadisi cepheli Nefis Çankaya Evleri’nde kaba inşaatın büyük çoğunluğu tamamlanırken, ekip aynı hız ve heyecanla detaylara yoğunlaştı.

Nefis Çankaya Evleri’nden konut alanlar yüzde 30 kazandı!

Ankara denince ilk akla gelen semt Çankaya’dır. 2-3 katlı yaklaşık 40-50 yıllık evleri ile günümüz şartlarına uyum sağlayamayan Çankaya, konut projelerinin hayata geçirilmesiyle eski ‘kazandıran’ günlerine yeniden dönmeye başladı.

Nefis Çankaya Evleri'nde teslimat 2017'de!

Nefis manzarasıyla Ankara’nın doğal yaşam alanı İmrahor Vadisi’nin karşısında bulunan Nefis Çankaya Evleri, YP İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Nefis Çankaya Evleri'nde 1.361 TL’den başlayan taksitlerle!

Başkent Ankara’nın en önemli bölgelerinden Çankaya’nın merkezinde, doğayla iç içe bir yaşam sunan Nefis Çankaya Evleri, ayrıcalıklı yaşam düşleyenlere özel kampanyalar başlattı.

Nefis Çankaya teslimleri ne zaman Haberi

Nefis Çankaya teslimleri ne zaman


YP İnşaat'ın hayata geçirdiği Nefis Çankaya projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


50 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projedeki dairelerin alanları 79 metrekareden başlayıp  357 metrekare arasında değişiyor. Peki, Nefis Çankaya ne zaman teslim?


Nefis Çankaya Evleri'nde teslimlerin 2017 Ağustos'ta yapılması planlanıyor. Proje 20 dönüm arsa alanına sahip. 


Projenin ortak kullanım alanları arasında, özel çalışma odası, fitness, vadi manzaralı cafe, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, sauna, yüzme havuzu ve güneşlenme terasları ile 500 metrekare seyir terası bulunuyor. 


Nefis Çankaya İletişim;

Tel: 0312 496 01 06

Web: http://www.nefiscankayaevleri.net/Home/Index

Öznur...