27 / 04 / 2024

Sinpaş Boulevard Çankaya'da Aralık 2023 kampanyası başladı! 3.8 milyon TL indirimle 3+1 fırsatı! 

Sinpaş Boulevard Çankaya'da Aralık 2023 kampanyası başladı! 3.8 milyon TL indirimle 3+1 fırsatı! 

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Boulevard Çankaya

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun satışları geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Teslimleri Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan projede 3.8 milyon TL indirim yapılıyor.



Sinpaş imzası ile hayata geçirilen Boulevard Çankaya projesinin Manzara Bloğu'nda geçtiğimiz günlerde  Ankara  Çankaya'da hayata geçirilen Boulevard Çankaya projesinde toplam 364 adet daireye yer veriliyor.

Yeni bloğun satışa çıktığı Sinpaş Boulevard Çankaya projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Satışların devam ettiği proje proje 4 blok olarak yükseliyor.

Blokların 15 ve 30 katlı şekilde tasarlandığı Sinpaş Boulevard Çankaya projesinin Manzara Bloğu'ndaki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Peki Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun Aralık ayı fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu sahiplerine ne zaman teslim edilecek? İşte merak edilen soruların cevapları ve Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu ile ilgili detaylar...

Sinpaş Boulevard Çankaya da Aralık 2023 kampanyası başladı! 3.8 milyon TL indirimle 3+1 fırsatı! 

3+1 konutların bulunduğu Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nda fiyatlar 13 milyon 100 bin liradan başlıyor. 

Projede Aralık ayında peşin alımlara özel olarak 3 milyon 800 bin TL indirim yapılıyor ve satış fiyatı 9 milyon 300 bin TL'ye düşüyor.

Sinpaş Boulevard Çankaya'nın Manzara Bloğu'nda yer alan konutların teslimleri 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek.

Boulevard Çankaya projesinin sosyal alanları arasında cam kütüphane, otopark, kapalı yüzme havuzu gibi alanlar bulunuyor.

24 ay vadeyle konut sahibi olunabilen Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi, Turan Güneş Bulvarı, İlkbahar Mahallesi, Galip Erdem Caddesi'nde hayata geçiriliyor. 


Web: https://www.sinpasboulevard.com/cankaya/
Telefon: 444 1974

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor!

Nava Konak'ta yüzde 50 peşinatla yüzde 5 indirim! 9 ay sonra teslim!

Ev sahibi 'kendim oturacağım' dedi kiracısını çıkardı: Aynı evi 3.600 TL yerine 14 bin TL'ye ilana koydu!


projeye sor



Geri Dön