11 / 05 / 2024

Nehir Planlama Proje Mimarlık adres

Nehir Planlama Proje Mimarlık adres

Nehir Planlama Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Özge Karagöz tarafından kuruldu.

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kadiroğlu, Fatih Kesgün, Hasan Gümüş, Turkmall Planlama Gayrimenkul ve SCC Gayrimenkul İnşaat ortaklığında kuruldu.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Nefes Planlama Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes Planlama Proje Geliştirme Anonim Şirketi Avcılar’da Birol Türegün tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

Timur Planlama Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Planlama Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Şişli'de Erden Timur, Cihan Barış Soydan, Bülent Öztürk ve Murat Döker ortaklığında kuruldu.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Nehir Planlama Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nehir Planlama Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Özge Karagöz tarafından kuruldu.

2020 yılı ev dekorasyonunda minimalizm out, maksimalizm in!

İç mimari planlama, proje, tasarım, uygulama ve toruching hizmeti sunan Yüksek Mimar Emel Balcı, 2020'de yaşam alanlarımızın geçtiğimiz yıllara göre çok daha renkli ve cesur olacağını kaydetti.

İKON16'da satışlar başladı! Yeni proje!

Maya Konut Planlama ve Tetra Mimarlık iş birliğinde, Mudanya’nın Burgaz – Altıntaş yolunda inşa edilen İKON16’ya ilgi gün geçtikçe artıyor. Proje sadece Türkiye genelinden değil, yurtdışından da yoğun talep görüyor.

Mergen Proje Planlama Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Proje Planlama Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Anıl Türktaş tarafından kuruldu.

Meta Bilişim A.Ş.'den yeni proje sinyali!

Meta Bilişim İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, doğru planlama ile doğru yerde yatırım yapmak istediklerini ve yeni proje için yer arayışında olduklarını açıkladı.

Nehir Planlama Proje Mimarlık adres Haberi

Nehir Planlama Proje Mimarlık adres

Nehir Planlama Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Özge Karagöz tarafından kuruldu.
 

Nehir Planlama Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Çevre düzeni planları, Nazım imar planları, uygulama imar planları, mevzi imar planları, koruma amaçlı imar planları, Ç.E.D. Raporu, hazırlamak. Her ölçek ve özellikte ve imar planlarını yapmak ve bunlarla ilgili ihalelere katılmak.

Adres: Maslak Mah. Bilim Sok. Sun Plaza N. 5 A/13 SARIYER