09 / 05 / 2024

Nejat Yavaşoğulları Özgeçmişi

Nejat Yavaşoğulları Özgeçmişi

Mimar Nejat Yavaşoğulları, kurduğu müzik grubu Bulutsuzluk Özlemi ile bilinse de restorasyon firmasıyla Parma Apartmanı'nı Hotel Armada haline getiren isimdir. Peki Nejat Yavaşoğulları kimdir? İşte özgeçmişi...

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Milyonlarca çalışan bu sorunun yanıtını merak ediyor! İstifa edenler kıdem tazminatı alabilir mi? İşte cevabı...

Milyonlarca çalışanın merak ettiği sorulardan biri olan ''İstifa edip kıdem tazminatı alınabilir mi?'' sorusu yanıt buldu. Bazı şartları taşıyan işçiler istifa ederek kıdem tazminatı almaya hak kazanabilir. İşte o şartlar...

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Deprem bölgesindeki evlere elektrik verilecek mi? İşte çok merak edilen o sorunun yanıtı!

Büyük felaketin ardından, evlerinde yıkım meydana gelmeyen vatandaşlar da elektrik ve doğalgaz olmadığı için perişan. Üstelik depremin kışın en soğuk günlerinde gelmesi, hayatta kalanlar için de işleri çok zorlaştırdı. Peki deprem bölgesine elektrik verilecek mi? İşte bu sorunun yanıtını Bakan Dönme

Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? Eski tapular e-devlette görünür mü? Ölen kişinin tapusu nasıl alınır?

Tapu geçmişi sorgulama, araştırma sıkça sorulan sorular arasındadır. Peki Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler!

Emekli olmadan kıdem tazminatı alınabilir mi? İşte merak edilen o yanıt

2023'te ocak-haziran sürecinde kıdem tazminatı tavanı 19 bin 982,83 TL oldu. Yaş dışındaki emeklilik koşullarını yerine getirerek kıdem tazminatı alınabilir mi? İşte yanıtı...

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Nejat Yavaşoğulları Özgeçmişi Haberi

Nejat Yavaşoğulları Özgeçmişi

Nejat Yavaşoğulları kimdir? 


Nejat Yavaşoğulları, 3 Ağustos 1950'de İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokulda müzikle ilgilenmeye başladı. Haydarpaşa Lisesinde okurken gitar çalmaya başladı.Üniversite yıllarında çeşitli müzik gruplarında yer aldı. 1975 yılında Reha ile birlikte "Caniko" adlı parçasıyla ilk kez yapılan Eurovision Türkiye finalinde yarıştı ancak dereceye giremedi. 1980li yıllarda Altın Portakal Ödülü'nü, Ferhan Şensoy ortaoyuncularında yaptığı tiyatro müziğiyle kazandı.


Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık bölümünden mezun olan müzisyen, müzik yaşamını devam ettirmekte ve yanında halen restorasyon çalışmaları da yapmaktadır. Bulutsuzluk Özlemi'nde beste ve güfte yazarlığının yanında solist olarak görev almaktadır. Şarkılarındaki konuları toplumsal olaylardan seçen müzisyen, 'özgürlük' sorunu üzerinde fazlaca durmaktadır. Ayrıca Türkçe sözlü rock müzik grubu 'Mor'un kurucusudur. Daha sonra bu grubun adı 'Bulutsuzluk Özlemi'ne çevrilmiştir.


Nejat Yavaşoğulları 2012-2013 Öğretim Yılı Bahar Dönemi'nde Yeditepe...