22 / 07 / 2024

nelipide restoranları nerelerde var

nelipide restoranları nerelerde var

“Nelipide” adlı markaya ismini veren Aktaşlar Pide, 33 yıllık ustalığını ve yöresel lezzetlerini İstanbulluların sofrasına taşıdı. Marka ile Ordu pidesinin çeşitlerini önce İstanbul, sonra da tüm Türkiye ile buluşturmak hedefleniyor...

İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın!

İstanbul’da yumuşak zemin riskinin yüksek olduğu bölgelerin nereler olduğu olduğu sık sık araştırılıyor. İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın! 

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Kurtkaya tarafından kuruldu.

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

TOKİ 894 TL taksitli projeleri satışa çıkardı. Projelere başvurular 6 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında Ziraat Bankası tarafından kabul edilecek. Peki TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

CarrefourSA Lezzet Arası restoranları hizmete açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Lezzet Arası restoranlarını hizmete açtı.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

İşte Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi!

Türkiye Varlık Fonu’na (TVF) devredilen yaklaşık 2 milyon metrekare büyükle sahip taşınmazların arasında ünlü oteller ve restoranlar var. İşte, Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi..

Hardal Restoranları yeni şube açacak!

Nişantaşı'nda Hardal Restoranları'nın Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, yeni yatırımlar planladıklarını söyledi. Çobanoğlu, ekonomiyi yeniden canlandırmanın bir yolunun da yatırım yapmaktan geçtiğini belirtti.

Akkoza Restoranlar Sokağı'nın değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akkoza Restoranlar Sokağı'ma ilişkin 2016 sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Türk mutfağı EXPO 2016 Restoranlar Sokağı'nda buluşturulacak!

EXPO 2016 Antalya, Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinin mutfak kültürünü Restoranlar Sokağı'nda buluşturacak. 23 Nisan 2016'da 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla kapılarını açacak olan EXPO 2016'da Türk mutfağına da önemli bir yer verildi.

Köysel dönüşüm nerelerde yapılacak?

Köylerde yapılması düşünülen dönüşümün; o yörenin mimari durumuna uygun bir şekilde yapılması amaçlanıyor. Peki, köysel dönüşüm nerelerde yapılacak?

Merkezi ısıtma sistemi nerelerde kullanılır?

Merkezi ısıtma sistemi; her dairenin ne kadar ısı tükettiğini belirlemek amaçlı kurulan bir sistem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, merkezi ısıtma sistemi nerelerde kullanılır?

Elektrik faturası nerelerde ödenir?

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz malların elektrik faturaları fatura veya ödeme bildirimi üzerinde belirtilen süre içerisinde ödeniyor. Peki, elektrik faturası nerelerde ödenir? İşte fatura ödeme yerleri..

nelipide restoranları nerelerde var Haberi

nelipide restoranları nerelerde var


Aktaşlar Pide, “Nelipide” adlı markası ile Ordu pidesinin çeşitlerini önce İstanbul, sonra da tüm Türkiye ile buluşturacak.

Söz konusu markaları ile ilgili süreci anlatan firma sahibi Tamer Aktaş, “33 yıllık lezzeti İstanbul’a ulaştırmaya karar verdik. Uzun süredir pidemizi Ordu dışına taşımanın, Ordu’dan yeni bir ulusal marka çıkarmak çalışmalarını yürütüyorduk. Şu anda geldiğimiz noktada ‘Nelipide’ isimli markamızın ilk şubesini kendine özgü tarzı, çizimleri ve bize özgü lezzetlerimiz ile İstanbul’da açacağız” dedi. 

“Markamızı franchise yöntemi ile tüm Türkiye’de insanların ayağına götürmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullanan Aktaş, “Bunun için işletme yapımızın, markamızın, ürünlerimizin, hizmetimizin, tedarikten müşteri memnuniyetine kadar tüm birimlerin standartlarını sistemini oluşturduk. İlk uygulama olarak da ilk şubemizi açarak bir nevi testlerini de yapmış oluyoruz. Hedefimiz 2015 yılında Türkiye’de minimum 12 şubeli bir restoran...