08 / 05 / 2024

Nemo Apparel BV

Nemo Apparel BV

Silk&Cashmere, Yargıcı derken, Koton'a da yabancı ortak geliyor. Hollanda merkezli Nemo Apperal BV, 24 yıl önce 25 metrekarelik mağazayla yola çıkan 284 şubeli Koton'dan hisse alacak

Sasa, Hollanda'da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu!

Sasa Polyester'den KAP'a yapılan açıklamada, şirketin Hollanda'da Sasa Trading BV adıyla yeni bir şirket kuracağı açıklandı. Şirket, Sasa International Financial Investments'a ait ve 1 milyon Euro sermayeye sahip.

Bv Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bv Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da Hasan Faruk Sağır ve Mırsaid Khabıbullaev ortaklığında kuruldu.

ZES NV ağını genişletiyor! Avrupa ülkesinde şirket kuruldu

Zorlu Enerji’nin elektrikli araç piyasasında kurduğu ZES NV, Hollanda'da ZES BV isminde yeni bir şirket açtı.

Defıc Globe Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Defıc Globe Enerji Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özbey Yıldız, YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri Anonim Şirketi ve Emsolt Investments Bv. ortaklığında kuruldu.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Kemer Göktürk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kemer Göktürk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 764 bin 500,00 TL sermaye bedeli ile Hazır Holdıng Bv tarafından kuruldu. 

Türk Akımı için 340 milyon euroluk anlaşma!

İngiliz enerji şirketi Petrofac ile Gazprom'un iştiraki South Stream Transport BV arasında Türk Akımı doğalgaz boru hattının geliştirmesi amacıyla 340 milyon euroluk yatırım sözleşmesi imzalandı

TürkAkımı için 340 milyon avroluk anlaşma!

İngiliz enerji şirketi Petrofac ile Gazprom'un iştiraki South Stream Transport BV arasında TürkAkım doğalgaz boru hattının geliştirmesi ve Türkiye tarafına doğalgaz alım terminali inşa edilmesi amacıyla anlaşma imzalandı. Sözleşme 340 milyon avroluk yatırım bedeline sahip.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Eyüp ek hizmet binası açıldı!

Türkiye'nin ilk sağlık üniversitesi olan Bezmialem Vakıf Üniversitesi (BVÜ) Eyüp’te sağlık ve eğitim hizmeti vermeye başladı. Üniversitenin, Eyüp’te açılışı yapılan ek hizmet binasında Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin 6 bölümü ve 4 lisans sonrası bölümü eğitim veriyor.

Yakamoz BV Grup Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Yakamoz BV Grup Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim 'de İstanbul İl'i, Üsküdar İlçe'si, Kısıklı Mahallesi, Hanımseti Sokak 'ta kuruldu.

İbis Otel Moskova açıldı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Hotel Development Investment BV tarafından Rusya'nın başkenti Moskova'da yatırımı yapılan İbis Otel Moskova, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Nemo Apparel BV Haberi

Nemo Apparel BV



Türk hazır giyim markaları dünya çapında mağazalaşma yarışına girerken, yabancı şirketler de Türkler'le ortak olmak için sırada bekliyor. Son dönemde özellikle uluslararası fonların radarına giren Türk markalarına bir yenisi daha eklendi. Ortadoğu'nun en büyük bankası National Commercial Bank'ın (NCB) yatırım kolu Eastgate, Silk & Cashmere'e, Kuveytli Global Investment House'un da Yargıcı markasına ortak olmasının ardından şimdi de Koton yoluna yabancıyla devam etmeye hazırlanıyor. 1988'de kurulan ve bugün Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biri olan Koton Mağazacılık'ı almak için masaya oturan şirket ise Hollanda merkezli Nemo Apparel BV. Resmi kurumlara da hisse satışı için başvuran taraflar imzaları önümüzdeki günlerde atmaya hazırlanıyor. Amsterdam merkezli Nemo Apperal BV'nin Koton'dan istediği hisse oranı ise henüz belli değil. 


284 mağazası var 


Eski bir deniz subayı olan...