27 / 04 / 2024

Sasa, Hollanda'da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu!

Sasa, Hollanda'da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu!

Sasa Polyester'den KAP'a yapılan açıklamada, şirketin Hollanda'da Sasa Trading BV adıyla yeni bir şirket kuracağı açıklandı. Şirket, Sasa International Financial Investments'a ait ve 1 milyon Euro sermayeye sahip.



Sasa Polyester, Hollanda'da 1 milyon Euro sermaye ile yeni bir şirket kuracağını duyurdu.

Sasa, Hollanda da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu!

Sasa Polyester Sanayi A.Ş., KAP'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 “ Önümüzdeki dönemde yurt dışında yapılabilecek yatırımlar ve kurulabilecek ortaklıklar ile küresel kredi ve sermaye piyasalarında gerçekleştirilebilecek işlemlerin daha hızlı ve etkin yürütülmesini sağlamak amacıyla, sermayesinin tamamı yüzde 100 bağlı ortaklığımız olan Sasa Uluslararası Finansal Yatırım A.Ş.'ye ait olmak üzere Hollanda'da 1 milyon Euro sermaye ile Sasa Trading BV unvanlı yeni bir şirket kurulmuştur”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön