08 / 05 / 2024

nemrut dağı seyahat

nemrut dağı seyahat

Dünyada güneşin doğuşu ve batışının en güzel izlendiği yer" olarak bilinen Nemrut Dağı, sonbaharın gelmesiyle turizm sezonunu kapatıyor. Geçen yıl 69 bin turistin ziyaret ettiği Nemrut Dağı, bu yıl 80 bir turist ağırladı...

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Korhan Dinçbaş tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı 1 günde rekor kırdı! Yolcu sayısı 200 bine dayandı

İstanbul Havalimanı'nda 1 günde 30 Nisan’da toplam bin 301 iniş-kalkış gerçekleşirken, 195 bin 640 yolcu da seyahat etti. 1 Mayıs’ta da bin 226 uçuş olması, 186 bin 500 yolcunun seyahat etmesi planlanıyor.

Karadağlar Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağlar Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Esra Karadağ tarafından kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli  Dilaver Kaya tarafından açıldı.

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yıldırım tarafından açıldı.

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilaver Kaya tarafından kuruldu.

Kimpa Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kimpa Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Özen tarafından kuruldu.

Nemrut Dağı kraterindeki yapılaşmaya ilişkin suç duyurusu!

Bitlis sınırlarındaki Nemrut Dağı Krater Gölü ve Kalderası’na ‘tuvalet’ ve ‘sosyal tesis’ adı altında yapılan betonarme inşaat çalışmalarına ilişkin DEVA Partisi Bitlis İl Başkanlığı suç duyurusu yaptı. 

Ferumbi Seyahat Kozmetik Ve Gıda Ticaret Pazarlama İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Ferumbi Seyahat Kozmetik Ve Gıda Ticaret Pazarlama İhracat İthalat Anonim Şirketi Ataşehir'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündoğdu, Birol Ergen ve Yusuf Umut Yücel ortaklığında kuruldu.

Bodrum'da yazlıkçılar evlerine gitti! İşletmecilerin yüzü güldü!

Bodrum'da seyahat kısıtlamasının kalktığı 5 Mayıs'tan bu zamana kadar 136 bin araç girişi yapıldı. Yazlıkçılar evlerine geldiklerini söylerken, işletmeciler "Buyursunlar gelsinler" diyor.

Kahta Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi!

Nemrut Dağı tur güzergahında bulunan Kahta Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi...

Seyyah Organizasyon Otelcilik Seyahat Gıda İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Seyyah Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm Otomotiv Bilgisayar Gıda İnşaat Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kutlu ve M. Abdurrahman Dinçer tarafından tarafından kuruldu.

nemrut dağı seyahat Haberi

nemrut dağı seyahat

UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan ve "dünyanın 8. harikası olarak" nitelendirilen Nemrut Dağı, 2 bin 206 metre yükseklikte seyrine doyulmaz manzarasıyla sezonun son turistlerini ağırlıyor.


 "Dünyada güneşin doğuşu ve batışının en güzel izlendiği yer" olarak bilinen Nemrut Dağı, sonbaharın gelmesiyle turizm sezonunu kapatıyor.


Kommagene Kralı Antiokus'un mezarının da içinde bulunduğu, dünyanın en yüksek açık hava müzesi olarak da nitelendirilen Nemrut Dağı, sezon sonunda turistlerin akınına uğruyor.


Hava sıcaklığının gündüz 5, gece de eksi 15'e kadar düştüğü Nemrut'u ziyaret eden yerli ve yabancı turistler, hava koşullarına rağmen güneşin doğuşu ve batışını ilgiyle izliyor.


Nemrut Dağı, yüksekliği 10 metreyi bulan büyüleyici heykelleri ve metrelerce uzunluktaki kitabeleriyle Anadolu'nun en çok turist çeken yerleri arasındaki konumunu koruyor.


Geçen yıl 69 bin turistin ziyaret ettiği Nemrut Dağı,...