28 / 04 / 2024

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi etkinlik takvimi

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi etkinlik takvimi

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi dillere destan bir mutfak şölenine hazırlanıyor. 14 Şubat’ ta başlayacak olan Pastacılık Okulu, minik şefleri dünya mutfaklarına sokarak, küçüklerin ellerinden çıkmış leziz tatlılarla hepimizi ödüllendirecek.

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Kadıköy Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak Çocuk Kültür Merkezini hizmete açtı. Çocuklar sömestri tatili boyunca Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek onlarca etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Manisa'ya 7 Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği önem ile birlikte çocukların gelişimlerine ve eğitimlerine, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile destek veriyor.

Manisa Gölmarmara Çocuk Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesi Gazi Ali Aydın Parkı içerinde yapımını tamamladığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde peyzaj çalışmasına başladı.

Manisa Çocuk Kültür Sanat Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı faaliyet gösteren Turgutlu Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde çevre düzenlemesi devam ediyor.

Çanakkale Biga Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

biga’da Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi ve Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Aile Sağlığı Merkezi ve Çocuk Bakım Evi açılışı yapıldı.

Manisa Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesinde çalışmalarına başladığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin inşaatında sona gelindi. Merkez, önümüzdeki eğitim döneminde öğrencileriyle buluşmayı bekleyecek.

Manisa Demirci'ye Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmak için çalışmalarına başladı. 20 dönümlük alanda bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı içerisindeki taş binanın yıkılmasının ardından inşaat çalışmaları başlayacak.

Manisa Saruhanlı’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçenin tamamına yaydığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, tamamlanmaya devam ediyor.

Kayseri Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inceledi!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu, kadınların çocuklarını birkaç saatliğine bırakabileceği kreş tarzındaki özel olarak hazırlanan Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inşaatını gezdi.

Manisa Gölmarmara Çocuk Kültür Merkezi inşaatı sürüyor!

Manisa’nın 17 ilçesine Çocuk Kültür Sanat Merkezi kazandırma sözü veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara’da başlayan inşaat çalışmalarıyla da sözünü tutmaya devam ediyor.

Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir ilçesinde Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin yapımı tamamlandı, birçok branşta eğitim verecek olan merkez, çevre düzenlenmesinin ardından kısa süre içerisinde hizmete girecek.

Manisa Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir ilçesinde Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin yapımı tamamlandı.

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi etkinlik takvimi Haberi

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi etkinlik takvimi

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi dillere destan bir mutfak şölenine hazırlanıyor. 14 Şubat’ta başlayacak olan Pastacılık Okulu, minik şefleri dünya mutfaklarına sokarak,  küçüklerin ellerinden çıkmış leziz tatlılarla hepimizi ödüllendirecek. Önlükleri giyin, elpenleri takın minik şefler… Mutfak sizi bekliyor!


Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, Neomarin Pendik AVM içindeki kapalı salonunda gerçekleştirdiği konsept etkinliklerle iki yıldır çocuklara ücretsiz hizmet veriyor. Şu ana kadar yaklaşık on beş bin çocuğu dünya kültürleri ve sanatın pek çok dalıyla tanıştıran kültür merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde başlayarak 29 Mart’a kadar sürecek olan Pastacılık Okulu’yla da yeni bir farka imza atacak. Pastacılık Okulu, 14 Şubat-19 Mart arasındaki her Cuma ve Cumartesi günü, mutfak sanatına ilişkin pek çok workshop içerecek. Yemeğin ve tatlının tarihsel seyri, değişiklik kültürlere özgü uygulamaları, mutfakta...