06 / 05 / 2024

neomarin pastacılık okulu kayıtları ne zaman başlayacak

neomarin pastacılık okulu kayıtları ne zaman başlayacak

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, Neomarin Pendik AVM içindeki kapalı salonunda gerçekleştirdiği konsept etkinliklerle iki yıldır çocuklara ücretsiz hizmet veriyor. Neomarin'in şimdiki etkinliği ise "Pastacılık Okulu"...

Bim’e indirimli pastacılık ürünleri geliyor! BİM 27 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM marketler her hafta olduğu gibi bu haftada birbirinden çeşitli ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğunu yayınladı. Bu hafta çeşit çeşit pastacılık ürünleri indirimli fiyatlarıyla BİM market raflarında yerini alacak.

Terminal Yapı'dan Alaçatı'ya havacılık okulu!

Alaçatı'da hayata geçirilecek olan havalimanı ihalesini kazanan Terminal Yapı, bölgede havacılık okulu açacak.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı 2018'de bitecek!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Bilgiç: "Okul inşaatı için eylül ayında yeni bir ihale açılacak. 2018 yılında da inşaat tamamı ile bitmiş olacak. Daha sonra Kara Havacılık Okulu buraya taşınmış olacak" dedi.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı durdu!

GENELKURMAY Başkanlığı, Isparta’da inşa edilen Kara Havacılık Okulu’nun yüklenicisiyle sözleşmeyi feshetti.

Isparta Kara Havacılık Okulu projesi revize edildi!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından Isparta Kara Havacılık Okulu Projesi'nde revizyona gidildi. Proje tamamlanma aşamasına gelirken, Etimesgut Kara Havacılık Okulu Komutanlığı'nın tamamen Isparta'ya taşınmasına karar verildi.

Bursa Mustafakemalpaşa'da atçılık okulu inşa edilecek!

Uludağ Üniversitesi Rektörü Yusuf Ulcay, Mustafakemalpaşa ve Karacabey’i kapsayan ortak bir üniversite kurma fikrini desteklediklerini söyledi. Ulcay, Mustafakemalpaşa Ziraat ve Hayvancılık Derneği mülkiyetinde 75 dönümlük arazi için de müjde verdi.

Isparta Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar başladı!

Bir müddet durmuş olan Isparta Kara Havacılık Okulu inşaatına tekrar başlandı. Koçoğlu İnşaat mühendisleri ve işçileri inşatta tekrar çalışmalara başladı. İnşaatın kısa zamanda bitirilmesi planlanıyor.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı neden durdu?

Isparta'da yapımı 3,5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar durdu. Aralık ayının 25'nde bitmesi planlanan Kara Havacılık Okulu inşaatı Koçoğlu İnşaatın nedeni bilinmeyen bir şekilde çekilmesiyle tekrar durdu.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı durdu!

Isparta'da yapımı 3,5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu inşaatı yine durdu. 25 Aralık'ta bitmesi planlanan Kara Havacılık Okulu inşaatı, Koçoğlu İnşaatın nedeni bilinmeyen bir şekilde çekilmesiyle tekrar durdu.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı yeniden durdu!

Isparta'da yapımı 3,5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar durdu. Aralık ayının 25'nde bitmesi planlanan Kara Havacılık Okulu inşaatı Koçoğlu İnşaatın nedeni bilinmeyen bir şekilde çekilmesiyle tekrar durdu.

Isparta Kara Havacılık Okulu Aralık'ta tamamlanacak!

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı yanında yapımı 3.5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu bu yıl aralık ayında tamamlanıyor. Projenin 3 milyon metrekarelik alanda yapımı sürüyor.

Uludağ Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu'na yeni bina inşa ediliyor!

Uludağ Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu’nun yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Berrin Tunca yapılacak binanın iki katlı olup 3 bin 155 metrekare kullanım alanına sahip olacağını söyledi.

Uludağ Üniversi Sağlık Yüksek Okulu yeni bina inşaatı başladı!

Uludağ Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu’nun yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.Tunca, "Zemin katta 81 kişilik 4 adet dershane, 2 adet uygulama salonu, 5 adet idari büro, 1 adet 315 kişilik amfi bulunmaktadır." dedi.

neomarin pastacılık okulu kayıtları ne zaman başlayacak Haberi

neomarin pastacılık okulu kayıtları ne zaman başlayacak


Neomarin Çocuk Kültür Merkezi dillere destan bir mutfak şölenine hazırlanıyor. 14 Şubat’ta başlayacak olan Pastacılık Okulu, minik şefleri dünya mutfaklarına sokarak, küçüklerin ellerinden çıkmış leziz tatlılarla hepimizi ödüllendirecek. Önlükleri giyin, elpenleri takın minik şefler… Mutfak sizi bekliyor!


Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, Neomarin Pendik AVM içindeki kapalı salonunda gerçekleştirdiği konsept etkinliklerle iki yıldır çocuklara ücretsiz hizmet veriyor. Şu ana kadar yaklaşık on beş bin çocuğu dünya kültürleri ve sanatın pek çok dalıyla tanıştıran kültür merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde başlayarak 29 Mart’a kadar sürecek olan Pastacılık Okulu’yla da yeni bir farka imza atacak. Pastacılık Okulu, 14 Şubat-19 Mart arasındaki her Cuma ve Cumartesi günü, mutfak sanatına ilişkin pek çok workshop içerecek. Yemeğin ve tatlının tarihsel seyri, değişiklik kültürlere özgü uygulamaları, mutfakta...