18 / 05 / 2024

Neptün Öziş mimar

Neptün Öziş mimar

Yat tasarımcısı ve mimar Neptün Öziş kimdir? Mimar Neptün Öziş bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Neptün Öziş çalışmalarına hangi alanda devam ediyor? İşte mimar Neptün Öziş'in biyografisi...

Neptün Group Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Neptün Group Turizm Anonim Şirketi Pendik'te Sinem Şahin tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Doğan Kuban son yolculuğuna uğurlandı!

Beykoz'daki evinde 95 yaşında yaşamını yitiren Mimar akademisyen Prof. Dr. Doğan Kuban son yolculuğuna uğurlandı...

Tunç Soyer'in kaçak villasını belediye yıkmıyor iddiası!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer’in ‘zeytin sıkma tesisi’ görünümlü havuzlu villasındaki kaçaklar sebebiyle para cezası kesildiği öğrenildi. 

Şişecam Düzcam T Buluşmaları'nda iki ünlü mimarı ağırlıyor!

Bir hafta arayla iki farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Şişecam Düzcam T Buluşmaları’nın ilk konuğu Danimarka merkezli 3XN Architecture’ın kurucusu Mimar Kim Herforth Nielsen oldu. 

Koronavirüs özel mimarlık projelerini etkiledi mi?

Artstyle Mimarlık’ın kurucusu mimar Şerif Soğukbulak, koronavirüsün mimarlık ve iç mimarlık sektörlerini etkilediğini belirtti. Soğukbulak, mimarlık projelerinin yurt içinde yavaşladığını, yurt dışında ise durdurulduğunu ifade etti...

Neptün Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neptün Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Çokyiğit  tarafından kuruldu.

Tunç Soyer mal varlığını güncelledi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, eşi Neptün Soyer’le birlikte mal varlığını güncelledi. Çiftin 5 aylık süreçte mal varlığında herhangi bir artış olmadı...

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

AKM'nin açılışı için yeni taslak!

AKM ile ilgili Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan ilk toplantıda, sanatçı Hasan Uçarsu’nun sahneye koyacağı ve librettosunu Bertan Rona’nın yazacağı Mimar Sinan operasıyla açılması için taslak oluşturuldu.

Mimar Ufuk Bahar başarı sırlarını ve yeni trendleri anlattı!

ngiltere ve Türkiye’de yüzlerce projeyi hayata geçiren Urbanist Architecture’ın kurucusu Mimar Ufuk Bahar konuğu olduğu MAG Dekorasyon dergisinde başarısının sırlarını anlattı…

İzmirlilerin Tarihi Şato Restoran isyanı devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer’in Tarihi Şato Restoran'ını konuk evine dönüştürmek istemesine tepkiler artıyor.

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Herkes mimar olabilir diyorum, mimarlar kızıyor!

Berlin’deki Yahudi Müzesi ve New York’taki Dünya Ticaret Merkezi ana planıyla tanınan efsane mimar Daniel Libeskind’i Londra RIBA’da izliyorum. Bakın efsane mimar neler anlatıyor?

Neptün Öziş mimar Haberi

Neptün Öziş mimar

Neptün Öziş kimdir?

Neptün Öziş, yat tasarımcısı ve mimar. 1994 senesinde Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldu. Mesleğinin ilk senelerinde Türkiye’nin belli başlı mimarları ile ofis, ev, otel dekorasyonu projelerinde çalıştı. 


Kendisinin denize olan merakı ve yelkenciliği, zaman içinde mesleğini yat dekorasyonu üzerine çalışmaya yöneltti. Türkiye’nin en önemli tekne tasarımcılarından Tanju Kalaycıoğlu’nun da desteğiyle 1999 senesinde ilk tekne projesi olan Anatolia ile denizcilik sektörüne adım attı.


Bu projeyi farklı boyutlarda mega yat projeleri takip etti. 2005 senesinde dünyanın en büyük özel yatlarından biri olan 91M klasik motor yat NERO’nun projesinde yer almak için Çin Halk Cumhuriyeti’ne gitti. 


Bu projenin iç tasarımları ve detaylandırma, proje kontrolü görevlerinde bulunduktan sonra, bu projenin tamamlanması için yatın Türkiye’ye gelmesine öncülük edip, yatın işlerinin Türkiye’de bitirilmesini sağladı.


Bu...