03 / 05 / 2024

nerelere yurt yapılacak

nerelere yurt yapılacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel "Türkiye genelinde yurt ihtiyacının en kısa sürede karşılanması amacıyla yoğun bir çalışma yürütüyoruz" dedi...

Yapılandırmada başvuru tarihi belli oldu mu, yapılandırma başvurusu nereye yapılacak? İşte yapılandırmada son dakika

Beştepe’de dün yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni yapılandırma paketinde detaylar da belli olmaya başladı. Peki bu yapılandırma başvurularıyla ilgili tarih açıklandı mı, yapılandırma başvurusu nerelere yapılacak? İşte yanıtı.

Tire'ye 250 kişilik yurt yapılacak!

AK Parti Tire İlçe Başkanı Selman İçelli, Tire'ye üniversite öğrencileri için 250 kişilik yurt yapılacağını dile getirdi. 

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta saat 14:00'de yapılacak.

Osmaniye'ye bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Osmaniye’de bin kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapılacak. Osmaniye’de faaliyet gösteren mevcut kız ve erkek öğrenci yurtlarının haricinde bin kişilik yurt için çalışmalara başlandı.

Trabzon Arsin'e 2 okul ve bin kişilik yurt yapılacak!

Trabzon’un Arsin İlçesi Belediye Başkanı Erdem Şen yaptığı açıklamada Arsin Yatırım adasının yolunda gittiğini ve Bakan Süleyman Soylu’nun konunun takipçisi olduğunu söyledi. Şen, Arsin'e 2 okul ve bin kişilik yurt yapılacağının da müjdesini verdi.

TOKİ Rize Ardeşen 400 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Rize ili Ardeşen ilçesi 400 kişilik yurt ve 1 adet güvenlik binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Zonguldak Alaplı'ya 250 yataklı yurt yapılacak!

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sinan Aksu, Zonguldak’ın Alaplı ilçesine 250 yataklı yurt için çaba sarf ettiklerini açıkladı. Aksu, yapılması düşünülen yurdun ilçede öğrenim gören 2 yıllık yüksek öğrenim öğrencilerine büyük fayda sağlayacağı bilgileri

Muğla'ya yapılacak iki yeni yurt, ev fiyatlarını düşürecek!

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla'nın en önemli sorunlarından birinin de kira fiyatları olduğunu belirterek yeni yapılacak iki yurdun ev fiyatlarını normale indireceğini söyledi.

Kocaeli Umuttepe'de öğrenci yurdu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’ne yapılacak 430 kişilik yurt binası için ihale yapıldı.

Kocaeli Umuttepe’ye 430 kişilik yurt yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Umuttepe’de 430 kişilik yurt binasının yapılması için 20 Ağustos 2015 Perşembe günü ihale yapılacak.

TOKİ Hatay İskenderun 750 kişilik yurt yapım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay İskenderun'da 750 kişilik yurt ve 1 adet konferans salonu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Van Çatak'ta 100 kişilik öğrenci yurdu yapılacak! İhalesi 17 Şubat'ta!

Valilik; Çatak İlçesi'nde 100 kişilik öğrenci yurdu yaptıracak. İhalesi 17 Şubat 2015 tarihinde saat 10.00'da yapılacak olan yurt yapım işi yer tesliminden sonra 180 takvim gününde tamamlanacak.

Üsküdar'da Selim Ağa Vakfı'na ait arsaya yurt yapılacak! İhalesi 27 Ekim'de!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü; Üsküdar Selamiali Kuşakçı Sokağı'ndaki mülkiyeti Selim Ağa Vakfı'na ait olan arsayı yurt binası inşası yapılmak üzere 22 yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkardı.

nerelere yurt yapılacak Haberi

nerelere yurt yapılacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 51 ilde 64 bin 468 yatak kapasiteli 96 yurt inşa edecek.


TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yükseköğrenim gören öğrencilerin barınma sorunlarına kalıcı çözüm getirilmesi amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü (YURTKUR) ile 5 Nisan 2011'de protokol imzaladıklarını anımsattı.


Protokol çerçevesinde, 51 ilde 64 bin 468 yatak kapasiteli 96 yurt inşa edildiğini belirten Karabel, YURTKUR Genel Müdürü Recep Kaymakcan ile birlikte Türkiye genelinde yurt ihtiyacının en kısa sürede karşılanması amacıyla yoğun çalışma yürüttüklerini söyledi.


TOKİ'nin 27 ilde 23 bin 218 yatak kapasiteli 34 yurdun inşaat çalışmalarını sürdürdüğüne dikkati çeken Karabel, 9 ilde 4 bin 600 yatak kapasiteli 10 yurdun ihalesi, 13 ilde 17 bin yatak kapasiteli...