05 / 05 / 2024

nergis holdig ve sinpaş gyo

nergis holdig ve sinpaş gyo

Sinpaş GYO, TMSF'nin Nergis Holding'in borçlarına karşılık el koyduğu arazi üzerine Ottomanors adında 2 bin 200 konutluk kent kuruyor. Osmanlının ilk başkentinde kurulacak kent Avrupa ve Osmanlı çizgilerini taşıyacak.

Ymn İnşaat Orman Ürünleri Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymn İnşaat Orman Ürünleri Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nergis Yaman tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bakırköy Menekşe-Nergis Çocuk Evi açıldı!

Bakırköy Belediyesi’nin Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde açılışı yapılan Menekşe – Nergis Çocuk Evi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Stk’lar, öğretmenler, çocuklar ve velilerin katılımıyla açıldı.

Karşıyaka Nergis Parkı imar planı yeşil alan olmalı!

İZMİR Karşıyaka'da Nergis Parkı'nın imar planlarına 'Yeşil alan' olarak geçirilmesini isteyen ve parka dikilen binaya tepki gösteren mahalle halkı, belediye binasının önünde basın açıklaması yaptı.

Ankara Keçiören'de çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları başladı!

Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını sürdüren Keçiören Belediyesi, ilçedeki park, bahçe ve yeşil alanları lale, sümbül ve nergis soğanlarıyla donatıyor.

Karşıyaka Nergis Parkı yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Nergis Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Mahalle halkının istekleri doğrultusunda park içindeki ağaç ve yeşil alan oranı artırılacak.

Nergis Parkı yenileme çalışmaları başladı!

Karşıyaka'daki yeşil oranını artırmak ve mevcut alanları korumak için projeler üreten Karşıyaka Belediyesi, Nergis Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Parkın adı da "Nergis Direniş Parkı" olacak...

Karşıyaka Nergis Parkı yenileniyor!

Karşıyaka ’daki yeşil oranını artırmak ve mevcut alanları korumak için projeler üreten Karşıyaka Belediyesi, Nergis Parkı’nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı.

Özgen Grup Elektrik Elektronik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgen Grup Elektrik Elektronik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hami Çebi, Gülce Çebi, Nergis Çebi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

Karşıyaka Nergis sakinleri park alanına bina yapılacağını iddia etti!

Nergis Mahalle Muhtarlığı ile Karşıyaka Belediyesi Nergis Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi 'nin de içinde bulunduğu park alanına bina yapılacağı iddiasına karşı mahalleli ayağa kalktı.

TMSF, Nergis Tekstil 'i 8.5 milyon dolara satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), işadamı Cavit çağlar 'ın borçlarından dolayı 2004 'te devraldığı, Nergis Tekstil 'i satışa çıkardı. Nergis Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 'nün ihalesi 6 Ekim 'de kapalı zarf ve açık artırma yöntemleriyle yapıla

TMSF Nergis Tekstil'i satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu “Nergis Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü' Satış Komisyonu Başkanlığı, Nergis Tekstil Sanayi ve İpek Finansal Kiralama 'nın borçların tahsil etmek üzere ticari ve iktisadi bütünlüklerini satışa çıkardı

Sinpaş Bursa Modern'de 162 bin 600 TL'ye! Hasılat paylaşımı sözleşmesi feshedildi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Bursa Modern projesinde hasılat paylaşımı sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini bildirdi. şžirket arsaların sabit bir bedelle satın alınması konusunda Nergis Grubu ve TMSF ile görüşmelere başladıklarını açıkla

TOKİ'nin Çanakkale, Balıkesir ve Düzce'de açtığı konut yapımı ihaleleri sonuçlandı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından daha önce duyurusu yapılan, Çanakkale-Biga, Balıkesir-Bandırma-Edremit ve Düzce'ye konut, sosyal donatı altyapı ve çevre düzenlemesi işleri için açılan ihaleler sonuçlandı

nergis holdig ve sinpaş gyo Haberi

nergis holdig ve sinpaş gyo

Sinpaş GYO, TMSF'nin Nergis Holding'in borçlarına karşılık el koyduğu Nergis İnşaat'a ait Bursa'daki yaklaşık 400 bin m2 alan üzerine Osmanlı ve Avrupa mimarisinin sentezinden oluşan 2 bin 200 konutluk dev bir proje kuruyor. Projenin tanıtımı nedeniyle Nişantaşı Sofa Otel'de basın toplantısı düzenleyen Sinpaş GYO Genel Müdür Başyardımcısı Ö. Faruk Çelik, Ottomanors isimli projenin Sinpaş'ın İstanbul dışındaki ilk proje olduğunu kaydetti. Bursa'nın Türkiye'nin konut stoğunun yüzde 4'üne sahip olduğunu belirten Çelik, Ottomanors projesinin de Sinpaş'ın konut portföyünün yüzde 20'sini karşılayacağını söyledi. Bursa'da büyümeye devam edeceklerini ifade eden Çelik, ileride farklı projeleri de hayata geçireceklerinin işaretini verdi.

OSMANLI VE AVRUPA SENTEZİ

Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer, SİNPAŞ'ın bugüne kadar tüm projelerinde butik konut tarzını tercih...