02 / 05 / 2024

Nesim Spahiu

Nesim Spahiu

Arnavutluk’un Skrapar Belediyesi Başkanı Nesim Spahiu ziyarette bulunduğu Bağcılar’daki Kadın ve Aile Kültür Merkezi, Engelliler Sarayı, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi ile Çanakkale Zafer Müzesi gibi tesislerden çok etkilendiklerini belirtti.

Konut sektörü uygun faizli ve ödenebilir krediyle hareketlenir!

MERYAP Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, son senelerde kendini gösteren konuta erişim zorluklarının, özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi fırsatlarının sağlanması ve genel olarak ev alımlarına kapsamlı teşviklerin gelmesi ile çözüleceğinin altını çizdi. 

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nede 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Solmaz tarafından kuruldu.

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nesim Polat tarafından kuruldu.

Public Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Public Yapı Anonim Şirketi Sancaktepe'de Nesim İpekel, Ali Tamer Aktürk, Selim Güner, Fırat Hasköy ve Alberto Aroyo ortaklığında kuruldu.

Laltal Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Laltal Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Mois Kohen, Nesim Kohen, Fani Benbanaste ve Vladi Benbanaste ortaklığında kuruldu.

Milal Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Milal Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Mois Kohen, Nesim Kohen, Fani Benbanaste ve Vladi Benbanaste ortaklığında kuruldu.

Konut fiyatları maliyetlerdeki artışlardan nasıl etkilendi?

MERYAP Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, inşaat girdi maliyetlerindeki yükselişi konut alıcılarına yansıtmamak amacıyla sektör temsilcilerinin bugüne kadar büyük çaba gösterdiğini belirtti. Nesim Ekinci, artışların fiyatlara yansıtıldığını ve yükselişin sürdüğünü dile getirdi.

Ev alırken yapı ve malzeme kalitesine dikkat edilmeli!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, vatandaşların ev alırken, dış cephe estetiği, mekan büyüklüğü gibi unsurların yanı sıra binanın yapı ve malzeme kalitesini de sorgulaması gerektiğine dikkat çekti.

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Yerlikaya, Resül Okumuş, Serdar Aksu ve Şefik Okumuş ortaklığında kuruldu.

Mns Plastik Granül Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mns Plastik Granül Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabri Behar, Mustafa Ertufan ve Nesim Nedim Aryas ortaklığında kuruldu.

Uyarlar Demir Çelik'in acı günü! Nesim Uyar vefat etti!

Uyarlar Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Uyar vefat etti. Uyarlar Demir Çelik ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Diler ve Tahsin Diler ortaklığında kuruldu.

Nesim Spahiu Haberi

Nesim Spahiu

Arnavutluk’un Skrapar Belediyesi Başkanı Nesim Spahiu ziyarette bulunduğu Bağcılar’da hizmete sunulan Kadın ve Aile Kültür ve Sanat Merkezi, Engelliler Sarayı, Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Merkezi ile Çanakkale Zafer Müzesi gibi tesislerden çok etkilendiklerini belirterek, “Büyük bir emek ve itinayla ortaya konan bu eserlerden çok etkilendik.” dedi. 


Arnavutluk’un Skrapar Belediye Başkanı Nesim Spahiu ile beraberindeki heyet Bağcılar’da ağırlandı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı makamında ziyaret eden Skrapar Belediye Başkanı Nesim Spahiu, ilçede hizmete sunulan sosyal ve kültürel tesislerden etkilendiklerini belirterek, yeni projelerde işbirliği yapmak istediklerini söyledi. 


Konukları Bağcılar’da ağırlamaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Çağırıcı, “İki kardeş halkın belediye başkanları olarak her zaman işbirliğine önem veriyoruz.  Yerel belediyeler olarak da geçmişten bugüne uzanan tarihi ve kültürel bağlarımızı...