15 / 05 / 2024

Nest Dragos iletişim

Nest Dragos iletişim

Nest Dragos fiyat bilgisi haberimizde bulunuyor. Yeni satış kampanyası kapsamında projede 49 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor. 

Özderici Nuvo Dragos iletişim!

Özderici Nuvo Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Özderici GYO tarafından hayata geçirilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daireler bulunuyor. 

DKY Dragos iletişim bilgileri!

DKY Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 4 bloktan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta inşa ediliyor. 

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim için satış ofisi ile 444 93 27 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje sahile ve metroya yakın konumda bulunuyor.

Dragos Adam Kule Rezidans iletişim!

DAP Yapı tarafından inşa edilen Dragos Adam Kule Rezidans Evleri'nde satışlar devam ediyor. Dragos Adam Kule Rezidans iletişim için 444 93 27 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Dap Yapı Adam Kule Evleri iletişim bilgileri!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi. Dap Yapı Adam Kule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Adam Kule Dragos satış ofisi iletişim!

Daire alanlarının 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Adam Kule Dragos satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri telefon!

Toplam 350 adet üniteden meydana gelen proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Dragos Adam Kule iletişim bilgileri telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri!

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa edilen Adam Kule projesi DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Dragos Adam Kule Evleri iletişim!

Dragos Adam Kule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Projede 15 ile 28 Mayıs tarihleri arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor.

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçirilen projede 0 faiz uygulanıyor. Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule iletişim!

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Dap Yapı Adam Kule projesi Vazo Kule projesine yakın bir bölgede inşa ediliyor.

Dragos Adam Kule iletişim!

27 kat şeklinde hayata geçirilen projede daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Nest Menemen İzmir iletişim bilgileri!

Nest Menemen İzmir projesinde daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Toplam 12 bin 400 metrekare alanda yükselen proje 165 adet konuttan oluşuyor. Nest Menemen İzmir iletişim bilgileri detayları haberimizde yer alıyor.

Nest Dragos iletişim Haberi

Nest Dragos iletişim

Nest Dragos projesi  BGS Nest Yaşam tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Sahile ve Bağdat Caddesi’ne yürüme mesafesinde yer alan projede tapular hemen teslim ediliyor. 

Bisiklet ve yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve yeşil doğanın bulunduğu Nest Dragos projesi İkea, Maltepe Park AVM, Piazza AVM, Anatolium Marmara AVM'ye yakında yer alıyor. 

Nest Dragos'ta teslimlerin 2019 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. 


Nest Dragos fiyat bilgisi!

Nest Dragos'ta 2+1 daireler 390 bin TL den başlayan fiyatlarla satılıyor.  Kampanyanın 31 Ekim'e kadar süreceği projede 49 bin TL peşinat ve 0,98 konut kredisi oranı sağlanıyor.   

Tel: 0 (216) 688 07 07 
Web: