30 / 04 / 2024

Nest şirketi nerede

Nest şirketi nerede

Nest Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Esat Akkoyun tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kral Karakoç ve Harun Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Helin Bingöl tarafından kuruldu.

Seyran Nest İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seyran Nest İnşaat Anonim Şirketi Kartal'da Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

Nest Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Nest Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de İbrahim Runa tarafından kuruldu.

Nest Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nest Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nest Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kartal'da Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

ALC Villages nerede? Lokasyon bilgisi! 

ALC Villages projesi Etra Holding iştirak şirketi Geyat A.Ş. imzasıyla inşa ediliyor. ALC Villages nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte ALC Villages nerede? sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi...

Nest Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nest Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Göze tarafından kuruldu.

Nest Madencilik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Madencilik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Aşcı tarafından kuruldu.

Seba Nest nerede?

Seba Nest nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Nest nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Nest Mimarlık Yapı  Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Mimarlık Yapı  Anonim Şirketi Küçükçekmece’de  5 milyon TL sermaye bedeli  ile İlkar İnaş Yapı Anonim Şirketi Conoğlu İnşaat Sanayi Ve Spor Tesisleri Ticaret Li  tarafından kuruldu.

Nest şirketi nerede Haberi

Nest şirketi nerede

Nest Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Esat Akkoyun tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu. 


Nest Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon,kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak,satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,...