30 / 04 / 2024

Net Holding finans ve gayrimenkule odaklandı

Net Holding finans ve gayrimenkule odaklandı

Turizm yatırımlarıyla öne çıkan Net Holding, finans ve gayrimenkule odaklandı. Holding, Türkiye, Kuzey Kıbrıs ve Azerbaycan'daki arazilerine proje geliştirecek.

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Katılımevim 2023 yılının dokuz ayında net dönem karını yüzde 958 artırdı!

Türkiye'nin önde gelen faizsiz finans kuruluşları arasında bulunan BDDK lisanslı Katılımevim, 2023 yılının 3. çeyreğine dair finansal sonuçlarını açıkladı. Şirket, söz konusu dönemde net karını yüzde 958 artırdı.

Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı!

Koç Holding tarafından ilk çeyreğe ilişkin bilanço resmen açıklandı. Buna göre, Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı. İşte o rakamlar...

Dolar mı alalım euro mu? sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Bunu yapana geçmiş olsun!

Yatırımcılar tarafından en çok merak edilen ''Dolar mı alalım euro mu?'' sorusuna net yanıt Finans analisti İslam Memiş'ten geldi! Bunu yapana geçmiş olsun!

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Koç Holding karını katladı!

Koç Holding bilançosunu açıkladı. 2022 yılının ikinci çeyreğinde Koç Holding net karını yükseltti. İşte detaylar!

Net Holding'in acı günü! İhsan Aydın vefat etti!

Net Holding'in eski yöneticilerinden olan İhsan Aydın hayatını kaybetti. Net Holding taziye ilanı yayınladı.

Sabancı Holding'te bayrak değişimi: Barış Oran ve Tamer Saka ayrılıyor!

Sabancı Holding'in Finans Grup Başkanı Barış Oran ve Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Tamer Saka, kariyer tercihleri sebebiyle bayrağı devrediyor.

Tekfen Holding 15 milyon TL net zarar açıkladı!

Tekfen Holding, Mühendislik ve Taahhüt Grubu’nun Kazakistan’daki iki projesinin koronavirüs sebebiyle durmaya devam etmesi sonrasında 15 milyon TL net zarar açıkladı.

Esas Holding'in yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu!

Esas Holdingin yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu. Tercan, Esas Holding'in yurt içi ve uluslararası yatırımlarının finans yönetimine liderlik edecek.

Tekfen Holding'ten 2019'da 1.4 milyar lira net kar!

Sektörde uzun yıllardır faaliyet gösteren Tekfen Holding 2019 yılı finanssal sonuçlarını açıladı. Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, "Grup olarak kurumsal yapılanma, dijital dönüşüm ve yatırım anlamında başarılı bir yılı geride bıraktık" dedi..

Kaynak Holding yöneticilerinin FETÖ davasında karar!

FETÖ'nün finans merkezi olduğu iddia edilerek kayyum atanan Kaynak Holding'de yöneticilik ve üst düzey görev yapan tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

Tekfen Holding'den 2018'de 1,4 milyar TL net kar!

Tekfen Holding, 2018 yılında net karını yüzde 82 artışla 1 milyar 402 milyon liraya çıkardı...

Net Holding finans ve gayrimenkule odaklandı Haberi

Net Holding finans ve gayrimenkule odaklandı

Kuzey Kıbrıs'a yaptığı turizm yatırımlarıyla ülkenin en büyük yatırımcısı haline gelen Net Holding, rotasını gayrimenkul sektörüne çevirdi. Net Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Hande Tibuk, "KKTC ve Azerbaycan'da arazilerimiz var bunları değerlendirmek istiyoruz. Ancak en önemli projemiz Bodrum'da olacak" dedi. Bodrum'da 10 bin dönümlük bir arazilerinin olduğunu dile getiren Tibuk, "Ağaoğlu Grubu ile ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde 10 bin dönüm arazi üzerinde gerçekleştirilecek olan Bodrum-Milas projesi tamamlandığında Türkiye'nin en büyük turizm projesi olacak" dedi. KKTC'de sahip oldukları 2 bin dönümlük arazide ise konut, residence ve AVM gibi projeleri hayata geçirmek istediklerini dile getiren Tibuk, "Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de de 300 dönüme yakın büyüklükte bir yerimiz var. Burası için de çalışma planlıyoruz" diye konuştu. 



Milli Piyango ile yine ilgiliyiz 

Milli...