27 / 04 / 2024

Sabancı Holding'te bayrak değişimi: Barış Oran ve Tamer Saka ayrılıyor!

Sabancı Holding'te bayrak değişimi: Barış Oran ve Tamer Saka ayrılıyor!

Sabancı Holding'in Finans Grup Başkanı Barış Oran ve Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Tamer Saka, kariyer tercihleri sebebiyle bayrağı devrediyor.



Sabancı Holding'te bayrak değişimi yaşanıyor. Dünya'da yer alan habere göre; Sabancı Holding'in Finans Grup Başkanı Barış Oran ve Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Tamer Saka, kariyer tercihleri sebebiyle bayrağı devrediyor.

Sabancı Holding te bayrak değişimi: Barış Oran ve Tamer Saka ayrılıyor!

Sabancı Holding’de 22 Ocak 2016 tarihinden bu yana Finans Grup Başkanı olarak görev yapan Barış Oran, kariyerini yurt dışında sürdürmek üzere 11 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla görevinden ayrılmaya karar verdi.

Sabancı Holding te bayrak değişimi: Barış Oran ve Tamer Saka ayrılıyor!

Bir diğer görev değişimi ise Yapı Malzemeleri Grubu’nda yaşandı. 2 Nisan 2018 tarihinden bu yana Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grup Başkanlığı görevini yürüten Tamer Saka da kariyer tercihi kapsamında 11 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla görevinden ayrılma kararını verdi.

Sabancı Holding’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Sayın Barış Oran ve Tamer Saka’ya bugüne kadar Topluluğumuza sağlamış oldukları önemli katkılar ve özverili çalışmalar için teşekkür eder; hayatlarının bundan sonraki döneminde başarı ve mutluluklar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Tamer Saka Akçansa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 


Geri Dön