07 / 05 / 2024

Nevai Dağ-Maden İşletmesi

Nevai Dağ-Maden İşletmesi

Hükümet, 2016-2017'de stratejik önem taşıyan ülkedeki 10 işletmenin devlete ait hisselerinin satılmasını kararlaştırdı.

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Telli tarafından kuruldu.

Cetser İnşaat Maden Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cetser İnşaat Maden Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Çetin Kaymaz tarafından kuruldu.

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Fırat Tagay tarafından kuruldu.

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Sultanbeyli’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahim Çimen ve Erkan Yalçin tarafından kuruldu.

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yıldırım tarafından açıldı.

Kartal'da eski maden ocağı millet bahçesi oluyor!

Kartal'da uzun zamandır atıl bir gölet olarak bekleyen eski maden ocağı millet bahçesi oluyor. Kartal Millet Bahçesi, toplam 482 bin metrekarelik alandan meydana gelecek.

Global 65 İnşaat Petrol Akaryakıt Maden Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 65 İnşaat Petrol Akaryakıt Maden Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Aderans İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aderans İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özdemir ve Betül Özdemir ortaklığında kuruldu. 

Penguen Kumburgaz Otelcilik İşletmesi Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penguen Kumburgaz Otelcilik İşletmesi Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Varol Alagöz tarafından kuruldu. 

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hami Kalaycı tarafından kuruldu. 

Araplar Bandırma'da gayrimenkul yatırımı yapmak istiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu: "Arap iş adamları gayrimenkul ve sağlık turizmi alanında yatırım yapmak istiyorlar. Moritanyalı bir iş adamı da maden konusunda yatırım yapmak istiyor" dedi. 

Nevai Dağ-Maden İşletmesi Haberi

Nevai Dağ-Maden İşletmesi

Özbekistan hükumeti, stratejik önem taşıyan ülkedeki 10 işletmenin devlete ait hisselerinin satılmasını kararlaştırdı.


Özbekistan'ın geçici Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev tarafından imzalanan "devlet hissesi fazla olan işletmelerin yönetiminin tekamül ettirilmesine" ilişkin kararnameye göre, devlete ait 10 işletmenin hisselerinin bir bölümünün 2016-2017'de satılması karara bağlandı.


Söz konusu kararname ile hisselerinin bir bölümünün satılacağı işletmeler Özbekistan Hava Yolları, Özbekistan Demir Yolları, Özbek Karayolları, Özbekistan Milli Bankası, Özbekneftgaz, Özbek Energo, Özbektelekom, Nevai Dağ-Maden İşletmesi, Almalık Dağ-Maden İşletmesi ve Halk Bankası olarak sıralandı.


Karara ilişkin açıklamada, söz konusu işletmelerin devlete ait hisselerinin bir kısmının satılmasıyla ülke ekonomisi ve altyapının geliştirilmesi için stratejik rol oynayan işletmelerin faaliyetinin uluslararası standartlara göre yapılmasının amaçlandığı kaydedildi.


Özbekistan hükümeti, bu yılın başında, aralarında Özbek Hafif Sanayi Birliği, Özbekistan Postası, Asaka Bankası, Agrobank, Hipotekbank, Mikrokreditbank,...