29 / 04 / 2024

nevrez arar

nevrez arar

Ofton İnşaat'ın Satış ve Pazarlama Koordinatörü Suzan Arar'ın kayınpederi Nevrez Arar vefat etti. Nevrez Arar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kaldırılacak.

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Regal Çamaşır Makinesi Mart ayı için fiyatları hanımların gündeminde. En ucuza nereden nasıl ararım diye araştırma yapılıyor. Sitemizden en uygun fiyatlı olanı bulabilirsiniz. Peki Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fakirlerin yapıp zenginlerin yapmadığı 7 şey!

Fakir insanlar genellikle neden zengin olamadıklarını sorgular ve zengin olmanın yollarını arar. Peki, zengin olmak için neler yapmanız gerekiyor? İşte fakirlerin yapıp zenginlerin yapmadığı 7 şey...

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Ev kiralarken ne kadar kapora verilir? Kapora geri verilir mi?

Ev kiralayan pek çok kişi belirli miktarlarda kaparo vermektedir ancak kaporanın ne kadar olacağına ilişkin yasal bir düzenleme bulunmamaktadır. Bu nedenle ev kiralamayı planlayan pek çok kişi ‘Ev kiralarken ne kadar kapora verilir?’ ve ‘Kapora geri verilir mi?’ sorularına da yanıt arar. İşte, kapor

Objektıf Group Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Objektıf Group Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile  Halım Arar tarafından kuruldu.

Fores Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fores Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Arar tarafından açıldı. 

Arar Turizm İnşaat Petrol Gıda Ticaret Anonim Şirketi Osmanbey Şubesi açıldı!

Arar Turizm İnşaat Petrol Gıda Ticaret Anonim Şirketi Osmanbey Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Atik tarafından açıldı. 

Tunceli’de yarım kalan o yurt inşaatı tamamlanacak!

Tunceli'de yarım kalan 330 kişilik kız yurduyla ilgili çağrıya Erzincanlı iş insanı olan Turan Arar'dan yanıt geldi. Arar, “Ben bitireceğim” sözü verdi.

Varlık Lojistik Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varlık Lojistik Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Kurt ve Ayşe Arar tarafından kuruldu.

Arar Turizm İnşaat Petrol Gıda Ticaret Anonim Şirketi İstiklal Şubesi açıldı!

Arar Turizm İnşaat Petrol Gıda Ticaret Anonim Şirketi İstiklal Şubesi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Tekfen İnşaat Libya Projesi tahkim davasında arar karar!

Tekfen İnşaat'ın Libya Projesi için açılan sözleşmeye dayalı tahkim davasında ara karar verildi..

Funda Arar'ın Göktürk'teki villası yandı!

Şarkıcı Funda Arar, konser için Alanya'dayken İstanbul Göktürk'teki villasında yangın çıktı.

Emlakçılar eski günlerini mumla arıyor!

Konut satışları Şubat ayında yüzde 0,2 oranında azalarak 101 bin 468 oldu. Dar gelirli vatandaş da zengin vatandaş da bütçesine göre ev bulamayınca emlakçılar eski günlerini arar oldu

nevrez arar Haberi

nevrez arar

Ofton İnşaat'ın Satış ve Pazarlama Koordinatörü Suzan Arar'ın kayınpederi Nevrez Arar vefat etti. 


Merhumun cenazesi bugün (19 Mayıs 2016) öğle namazına müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kaldırılacak.


Emlakkulisi.com ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı...