17 / 05 / 2024

Nevşehir çocuk oyun alanları

Nevşehir çocuk oyun alanları

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Nevşehir Cevher'e çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı geliyor!

Nevşehir’in Cevher Dudayev Mahallesi’nde, İmar Planı’nda yeşil alan olarak belirlenen yerleri çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Nevşehir'de sosyal alan projelerine başlandı!

Nevşehir'in Cevher Dudayev Mahallesi'nde , İmar Planı'nda yeşil alan olarak belirlenen yerlerin çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Nevşehir çocuk oyun alanları yenilendi!

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Nevşehir Devlet Hastanesi'nin ek binası ne zaman bitecek?

Özel hastaneleri kıskandıran, Avrupa standartlarında yoğun bakım hizmetiyle öne çıkan ve inşaatı devam eden Nevşehir Devlet Hastanesi'nin ek binasında sadece kadın hastalıkları, doğum ve çocuk bölümleri olacak.

Samsun'da 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor!

Bafra Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda ilçede yeni oluşturulan 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor.

Nevşehir'in TOKİ bloklarına park alanı yapıldı!

Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

Nevşehir'de TOKİ alanına 3000 metrekarelik park!

Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

Nevşehir TOKİ bloklarına çocuk oyun parkı yapıldı!

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

Nevşehir TOKİ Konutları'na yeni park!

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

Malatya'ya Çocuk Oyun Evi ve Oyuncak Müzesi geliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından bir ilk daha hayata geçiriliyor. Sanat Sokağı’nda yer alan konaklardan biri “Çocuk Oyun Evi ve Oyuncak Müzesi” olarak düzenleniyor.

Malatya Çocuk Oyun Evi ve Oyuncak Müzesi geliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından bir ilk hayata geçiriliyor. Sanat Sokağı’nda yer alan konaklardan biri “Çocuk Oyun Evi ve Oyuncak Müzesi” olarak düzenleniyor.

Erzurum'da 120 noktaya çocuk oyun grubu kuruldu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir tarafına çocuk oyun grubu kurdu. Sosyal belediyecilikte Doğu Anadolu Bölgesi’nde örnek oldu.

Nevşehir çocuk oyun alanları Haberi

Nevşehir çocuk oyun alanları

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu. Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Bahçelievler Mahallesi’ndeki çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı, günün ihtiyaçları da göz önünde bulundurularak yeniden düzenlendi. Yaklaşık 4500 metrekarelik bir alan üzerinde yapılan düzenleme çalışmaları ile birlikte çocuk oyun alanı ve dinlenme parkındaki yeşil alanların sulanması otomatik sistemli hale getirildi. Bu kapsamda basketbol sahasında da gerekli yenilemenin yapıldığı Bahçelievler çocuk oyun alanı ve dinlenme parkında, çocuk oyun grupları başta olmak üzere bölge halkının spor yapmalarına imkan sağlanması için kondisyon aletleri de yenilendi. Yürüyüş yolları ve piknik masalarının da yenilendiği bu alandaki çalışmalarda farklı mekanlarda kamelyalarda...