02 / 05 / 2024

Nevşehir derinkuyu restorasyon

Nevşehir derinkuyu restorasyon

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesindeki, tarihi Üzümlü Kilisesinin restore edileceği belirtildi. Kaymakam Selman Kibaroğlu, yaptığı açıklamada, "Üzümlü Kilise" olarak bilinen Aziz Theodoros Trion Kilisesi'nin restore edileceğini söyledi.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

Nevşehir Derinkuyu'da 160 metrekarelik arsa satışa çıktı! 

Nevşehir Derinkuyu Belediyesi, Derinkuyu'da yer alan 160 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Nevşehir Derinkuyu'daki arsanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

Nevşehir'de satılık arsa!

Nevşehir İli Derinkuyu Belediye Başkanlığı, Nevşehir Baş Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 8 Eylül'de yapılacak.

Nevşehir Derinkuyu'da 2 arsa satılıyor! Belediyeden satılık arsa fırsatı! 

Nevşehir Derinkuyu Belediyesi, Nevşehir ili, Derinkuyu ilçesi, Baş Mahallesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Nevşehir Derinkuyu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Nevşehir'de 52 bin 416 metrekarelik arsa satılacak!

Nevşehir İli Derinkuyu Belediye Başkanlığı, Nevşehir Derinkuyu'da yer alan 52 bin 4165 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Temmuz'da yapılacak.

Nevşehir Derinkuyu TOKİ projesiyle 130 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir'de 130 konutluk yeni proje inşa edecek.

Nevşehir Derinkuyu’ya TOKİ’den 80 ucuz konut!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Derinkuyu TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Derinkuyu TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 126 konut ihalesi bugün!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir 126 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 126 konut ihalesi 26 Kasım'da!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 26 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Nevşehir'de mera vasfındaki Hazine arazilerinin tahrif edilmesi TBMM'de!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde bulunan mera vasfındaki Hazine arazilerinin tahrif edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nevşehir Derinkuyu kura sonucu 29.04.2020 kazananlar listesi!

Nevşehir Derinkuyu kura sonucu 29.04.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte Nevşehir Derinkuyu kura sonucu 29.04.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Nevşehir Derinkuyu kura sonucu 2020...

TOKİ Nevşehir Derinkuyu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Nevşehir Derinkuyu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Nevşehir Derinkuyu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi ve Derinkuyu kura sonucu isim listesi...

Nevşehir derinkuyu restorasyon Haberi

Nevşehir derinkuyu restorasyon

Restorasyona önümüzdeki günlerde başlanacağını aktaran Kibaroğlu, "Valimiz Sayın Mehmet Ceylan Derinkuyu üçemize gelerek incelemelerde bulundu ve Üzümlü Kilisesinin Kapadokya turizmine kazandırılmasına karar verildi. Nevşehir'de olduğu öne sürülen kilise çanını da ilçeye getireceğiz" dedi. Kilise inanç turizmi kapsamında restorasyonu tamamlanınca ziyarete açılacak.


Ankara Son...