27 / 04 / 2024

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 



Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde inşaatı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, ikinvi etap için ihale tarihi de resmen belli oldu.

TOKİ DERİNKUYU 2. ETAP İHALE TARİHİ BELLİ OLDU!

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; " inşaatı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, sıralanacak olan tokilerin ikinci Etap için ihale tarihi belli olduğunu duyurdu.

130 Adet Konut ve Altyapı ile Çevre Düzenleme İşi 29 Aralık 2023 Tarihinde, Saat 14:00 Gerçekleştirilecek.

NEVŞEHİRLİLERE MÜJDELİ HABER!

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; Nevşehirlilere müjdeyi verdi. Aksoy: ''İlçemize kazandırılacak 2. Etap Toki nedeniyle İl Başkanımız Sn.Ali Kemikkıran’a, Milletvekillerimiz Sn.Süleyman Özgün ile Sn.Emre Çalışkan’a ve Toki Başkanı Sn.Ömer Bulut’a ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

NEVŞEHİR DERİNKUYU'YA 130 KONUT GELİYOR

Yatırımlarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir ilinde 130 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Nevşehir 2023 projesi Derinkuyu ilçesinde inşa edilecek.  TOKİ  Nevşehir 2023 projesinin yer tesliminden itibaren 400 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. Nevşehir Derinkuyu Toki evlerinin 1. etap ihalesi 12 ocak 2023 tarihinde yapılmıştı.  Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy birinci etap teslimlerinin müjdesini mayıs ayında vermişti. Derinuyu birinci Etap TOKİ Konutları'nın teslimleri 23 Mayıs 2023 tarihinde başlamıştı. 

Nevşehir Derinkuyu TOKİ projesiyle 130 yeni konut geliyor!

Nevşehir Derinkuyu’ya TOKİ’den 80 ucuz konut!

Geri Dön