09 / 05 / 2024

nevşehir kalesi yenileme alanı kararı

nevşehir kalesi yenileme alanı kararı

Nevşehir Kalesi ve çevresini kapsayan bazı alanlar Yenileme Alanı olarak belirlendi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Nevşehir'de yenileme alanı kararı!

Nevşehir Kalesi ve çevresini kapsayan bazı alanlar Yenileme Alanı olarak belirlendi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Nevşehir Kalesi turizme açılıyor!

Nevşehir'de kentsel dönüşüm çalışmalarında ortaya çıkan tarihi yeraltı şehri turizme kazandırılıyor.

Nevşehir Kalesi ve çevresine kentsel dönüşüm ödülü!

Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Nevşehir Belediyesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'İdealkent Projesi yarışmasında Düzenleme Kurulu tarafından ödüle layık görüldü.

Nevşehir'deki yeraltı şehri History Channel'de tanıtılacak!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin çalışmaları esnasında ortaya çıkan dünyanın en büyük yeraltı şehri için çekimler yapıldı...

TOKİ Nevşehir Merkez kentsel yenileme projesinde teslimler başlıyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliği ile hayata geçirilen Nevşehir Merkez (Kale Etrafı) Kentsel Yenileme Projesi'nde 4. Etap olarak yaptırılan 750 konutun teslimi 18 Ağustos 2016 Perşembe günü başlayacak.

Nevşehir Kültür Park yeniden düzenleniyor!

Sümer Mahallesi’ndeki Kültür Park’ta, Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışmaları devam ediyor.

Nevşehir'de kamulaştırma bedellerinin ödenmesine başlanıyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Nevşehir Kalesi ve Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, konut ve arazi hak sahiplerine kamulaştırma bedellerinin ödenmesine başlanıyor.

Nevşehir'de 44 tarihi bina restore ediliyor!

Nevşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yürütülen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, tescilli 44 tarihi bina restore ediliyor.

Nevşehir çocuk oyun alanları yenilendi!

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Nevşehir'deki yeraltı şehrinde son durum!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Etrafı Kentsel Dönüşüm Proje çalışmaları sırasında ortaya çıkartılan dünyanın en büyük yeraltı şehir yerleşiminde inceleme yapıldı.

2016 TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı kura çekilişi sonuçları!

2016 TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı kura çekilişi sonuçları bugün 15:00’den itibaren açıklandı. Fiyatların 96 bin 794 liradan başladığı projede 80 adet daire kentsel yenileme olarak satışta.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Yenileme kura sonuçları!

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Yenileme kura sonuçları bugün açıklanacak. Dairelerin 3+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Nevşehir Merkez projesinde aylık taksitler 605 bin liradan başlıyor.

TOKİ Nevşehir Kalesi kura çekilişi yarın!

Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki TOKİ 4. Etap bölgesinde yapımı tamamlanan 754 konuttan 80 konut için kuraya katılmak için 918 vatandaş başvuruda bulundu. Kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

nevşehir kalesi yenileme alanı kararı Haberi

nevşehir kalesi yenileme alanı kararı

Nevşehir Kalesi ve çevresini kapsayan bazı alanlar Yenileme Alanı olarak belirlendi.

Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü 31002 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı. Yenileme alanı olarak belirlenen yerlerin kroki ve listesi de karar kapsamında yer aldı.

Nevşehir Kalesi ve Çevresini Kapsayan Bazı Alanların Yenileme Alanı olarak Belirlenmesi Hakkında Karar için