18 / 05 / 2024

Nevşehir Kaymaklı Kasabası projesi

Nevşehir Kaymaklı Kasabası projesi

Kafe - Bistro ve hediyelik eşya satış ünitesinin de zemin çalışmaları başlatılmış olup her üç inşaat da birlikte yürütülerek en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak.

Nevşehir'deki 106 yıllık taş konak turizme kazandırıldı!

Nevşehir'in Kaymaklı Beldesi'nde bulunan 106 yıllık konak yeniden inşa edildi. Tarihi kona, restore edilerek, turizme kazandırıldı.

Nevşehir Defterdarlığı'ndan 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Nevşehir Defterdarlığı, Nevşehir Merkez ilçesine bağlı Uçhisar Kasabası'ndaki arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Mart'ta gerçekleşecek...

Nevşehir'de 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Nevşehir Defterdarlığı, Uçhisar Kasabası'ndaki tercihli kullanım alanı imarlı arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 5 Aralık'ta gerçekleşecek..

Nevşehir Pomza Ocağı Kapasite Artırımı projesinin ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta!

Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Kaymaklı Beldesi Mevkii'nde Pomza Ocağı Kapasite Artırımı projenin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 18 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Nevşehir Yer altı Şehri Kentsel Tasarım'da son durum ne?

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Kaymaklı Kasabasında yapımı devam eden "Yer altı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi Giriş Ünitesi" inşaatını inceledi.

Nevşehir Kaymaklı'da sentetik halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada kapalı sentetik halı saha yapımına başlandı.

Nevşehir Kaymaklı’da halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Halit Elma, ‘’ Kültür Merkezi içerisinde Kapalı Sentetik Futbol Sahası inşaatı başlamış olup, bu yatırımımız en kısa sürede hizmete sunulacaktır. " dedi.

Nevşehir Uçhisar'da imar planı çalışmaları başladı!

Nevşehir'in Uçhisar kasabasında "Eski Köy Meydanı Alanında Çevre Düzenleme ve Sokak Sağlıklaştırma' projesi kapsamında toplantı düzenlendi.

Nevşehir Kentsel Tasarım Projesi toplantısı yapıldı!

Nevşehir'in Uçhisar kasabasında Aşağı Mahalle'de bulunan Konuna Amaçlı imar Planı' nda (ÖPA) Özel proje alanı' ndaki kentsel tasarım projesi ile ilgili toplantı yapıldı.

Nevşehir'de 5. yer altı şehri turizme kazandırılacak!

NEVŞEHİR İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici Kapadokya bölgesinde yaklaşık 200 yer altı şehrinin bulunduğunu, Nevşehir'de ise Derinkuyu, Kaymaklı, Tatlarin ve Özkonak yer altı şehirlerinin ziyarete açıldığını söyledi.

Nevşehir'de kamulaştırılan evler yeşil alana dönüşecek!

Nevşehir Merkeze bağlı Kaymaklı beldesinde belediye iki evi sahiplerinden alarak kamulaştırdı. Bu evler önümüzdeki günlerde yeşil alana dönüştürülecek.

Nevşehir Yeni Hizmet Binası 2015'de tamamlanacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve 51 bin 486 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi içinde, iki katlı otopark, ve çok sayıda işyeri yer alıyor.

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak!

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak. Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi'nde iki bölüm halinde yaptırılan park, önümüzdeki günlerde de halkın hizmetine açılacak.

Nevşehir Kaymaklı Kasabası projesi Haberi

Nevşehir Kaymaklı Kasabası projesi

Nevşehir Merkeze bağlı Kaymaklı beldesinde yer altı kenti çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Belediye tarafından uygulamaya konulan "Yeraltı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi" içerisinde yer alan 5 adet turistik hediyelik eşya satış ünitesi ve otopark inşaatı yoğun ve hızlı çalışmalar sonucu bitim aşamasına geldi. Ayrıca yapım ihalesi tamamlanarak yükleniciye yer teslimi yapılan Kafe-Bistro ve hediyelik eşya satış ünitesinin de zemin çalışmaları başlatılmış olup her üç inşaat da birlikte yürütülerek en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak. 


Muşkara...