06 / 07 / 2024

Nevşehir kent çalışmaları 2016

Nevşehir kent çalışmaları 2016

Nevşehir'in Cevher Dudayev Mahallesi'nde , İmar Planı'nda yeşil alan olarak belirlenen yerlerin çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Giresun'un 4 mahallesinde inşaat çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde çalışmalar hızlandı. Kentin 4 mahallesinde inşaatlar hızlandı.

Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmaları yeniden başlıyor!

Yapım çalışmaları 3 yıl önce başlanan Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmalarına bir süre ara verilmişti. Çalışmalar 3 Eylül Pazartesi günü yeniden başlayacak..

Şehzadeler'de kent çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan 7 projenin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı çalışmaları tam gaz devam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı” projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Nevşehir Beyler Konağı'ndaki restorasyon çalışmaları sürüyor!

Nevşehir'in Camicedid Mahallesi'ndeki tarihi Beyler Konağı’nda Belediye tarafından başlatılan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Samsun'daki kent tasarım çalışmaları devam edecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kent estetiğiyle ilgili yaptıkları yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan ve talep edilen her noktaya hizmet ulaştırmak adına kent çalışmalarına hızla devam ediyor.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Nevşehir Botanik Park çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Erkek ve Kadın Spor Kondisyon Merkezi’nin ilerisinde Botanik Park çalışmalarına başladı...

Nevşehir kent çalışmaları 2016 Haberi

Nevşehir kent çalışmaları 2016


Nevşehir'in en önemli yaşam merkezlerinden biri olma yolunda önemli gelişmelerin yaşandığı Cevher Dudayev Mahallesi'nde , İmar Planı'nda yeşil alan olarak belirlenen yerlerin çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.  Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından özellikle son yıllarda şehir estetiğine uygun yapı ve diğer sosyal donatılarının birbiri ardına yapılandırıldığı Cevher Dudayev Mahallesi'nde yaklaşık 5 bin metrekarelik bir alanı kapsayan çocuk oyun alanı ve dinlenme parkının yapımına başlandı. İçerisinde çocuk oyun alanı, kondisyon parkı, kamelyalar ,yürüyüş yolları ve çok çeşitli süs bitkileri ve fidanların da bulundurulacağı çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı, önümüzdeki günlerde tamamlanarak hizmete...