03 / 05 / 2024

Nevşehir otel fiyatları

Nevşehir otel fiyatları

Osmanlı, erken Cumhuriyet ve bölgede yaşayan Rum azınlığın 19. yüzyılda ortaya koyduğu tarihi yapılarıyla dikkatleri üzerinde toplayan Kapadokya bölgesi, bu değerlerin butik otel olarak turizme kazandırılmasını sağlıyor.

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 404 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 25 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 3 şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhaleleri hangi tarihte?

Nevşehir'de 10 yıllığına kiralık otel!

Nevşehir ili Göreme Belediye Başkanlığı, Nevşehir'de yer alan 64 odalı turistik oteli kiraya verecek. Kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.

Nevşehir Ürgüp'e 230 odalı yeni otel geliyor!

Mustur Turizm tarafından Nevşehir’de inşa edilecek turizm konaklama tesisi projesi resmen başlıyor. 230 oda ve 466 yatak kapasitesinin olacağı proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Nevşehir'de 3 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul satışı!

Nevşehir Milli Emlak, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Güvercinlik Köyü'nde yer alan 3 adet araziyi satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Nevşehir Derinkuyu'da 2 arsa satılıyor! Belediyeden satılık arsa fırsatı! 

Nevşehir Derinkuyu Belediyesi, Nevşehir ili, Derinkuyu ilçesi, Baş Mahallesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Nevşehir Derinkuyu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Nevşehir Ürgüp'te dükkan sahibi olma fırsatı! İhalesi 10 Ağustos'ta! 

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 3 dükkanı peşin ödeme şartı ve açık teklif usulüyle satıyor. Peki Ürgüp'te satışa sunulan dükkanların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte dükkanlarla ilgili merak edilenler...

Nevşehir'de 613 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 613 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte fiyatlar...

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden kiralık kantinler ve ATM alanları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite içindeki ATM'ler ve kantinler 3 yıllığına kiraya veriliyor. Peki kiraya verilecek alanların fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıları cezbeden ihalenin tüm ayrıntıları...

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı 2019 başvuru şartları neler? İşte Nevşehir Merkez Kale Etrafı 2019 projesi 19 soruda tüm det

13 soruda TOKİ Nevşehir 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Nevşehir 50 bin konut nerede? TOKİ Nevşehir 50 bin konut başvuru dönemi ne zaman? TOKİ Nevşehir 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Nevşehir 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 13 soruda TOKİ Nevşehir 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

TOKİ 50 bin konut Nevşehir 2019 başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Nevşehir 2019 başvuruları ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Nevşehir 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Nevşehir 2019 fiyatları ne kadar? 

Nevşehir'e 5 yıldızlı yeni otel yatırımı!

Nevşehir'in Camii Cedid Mahallesi'nde inşa edilen 5 yıldızlı yeni otel hizmete açıldı. 400 yataklı yeni otelin bölge turizmine katkı sağlayacağı açıklandı.

Nevşehir otel fiyatları Haberi

Nevşehir otel fiyatları

Nevşehir'in butik otel olarak turizme kazandırılması ile birlikte tarihi dokunun en gerçekçi korunduğu dünyanın sayılı turizm merkezlerinden biri haline geliyor. 


19901ı yıllarda merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde Alman bir ailenin bölgeye yerleşmesi ve bunun ardından Fransız uyruklu turistlerin eski yapıları satın alması ile başlayan bölgedeki butik otel geleneği hızla yaygınlaşıyor. 


Bölgenin önemli turistik merkezlerinden biri olan Uçhisar'ın Belediye Başkanı Osman Süslü, belde de 1995'li yıllarda başlayan eski yapıların butik otel başta olmak üzere restaurant gibi turistik mekanlar haline dönüşmesi ile birlikte, yıkılmakta olan tarihi dokunun taze bir kana kavuştuğunu belirtti. 


Bölgede 400 e yakın küçük ve büyük eski yapının 2000'li yılların başında Türk turizmcilerinin de bu alanda kendilerini göstermesi ile daha sağlıklı bir şekilde gelecek kuşaklara aktarılabilir hale getirildiğini vurgulayan Süslü, böylelikle...