27 / 04 / 2024

Nevşehir Ürgüp'e 230 odalı yeni otel geliyor!

Nevşehir Ürgüp'e 230 odalı yeni otel geliyor!

Mustur Turizm tarafından Nevşehir’de inşa edilecek turizm konaklama tesisi projesi resmen başlıyor. 230 oda ve 466 yatak kapasitesinin olacağı proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.



Mustur Turizm’in Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde inşa edeceği turizm konaklama tesisi resmen başlıyor. Söz konusu projede 466 yatak kapasiteli toplam 230 oda yer alacak.

Mustur Turizm’in yeni projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve bu kapsamda, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci de başlamıştı. İlgili proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

53 milyon 462 bin 500 TL’ye mal olacak Mustur Turizm’e ait turizm konaklama tesisi, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Fatih Mahallesi, 941 ada, 1 parsel üzerinde bulunacak.

 Nevşehir Ürgüp e 230 odalı yeni otel geliyor!

230 ODA VE 466 YATAK KAPASİTESİ OLACAK

Bahse konu proje, 16 bin 585 metrekare tapu alanı ve 6 bin 585 metrekare alan üzerine yükselecek. Toplamda 230 oda ve 466 yatak kapasitesi bulunan turizm konaklama tesisinde ayrıca 150 kişilik açık yemek alanı, 145 kişilik diskotek, Amerikan bar (3 tane), 450 kişilik lokanta yer alacak.

Bunun yanı sıra, 255 kişilik çok amaçlı salon, 30 kişilik toplantı salonu (2 tane), açık yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj ünitesi (2 tane), aletli jimnastik salonu, badminton sahası, oyun salonu, satış ünitesi (2 tane), toplam 100 araçlık açık otopark, 20 araçlık kapalı otopark yönetim odası (1 tane), çocuk bakım odası, sağlık birimi bulunacak.

 Nevşehir Ürgüp e 230 odalı yeni otel geliyor!

MUSTUR TURİZM'İN ÜRGÜP'TEKİ YENİ OTELİ NEREDE?

Söz konusu proje alanı Nevşehir il merkezine 18,5 kilometre batı yönünde, Ürgüp ilçe merkezine batı yönünde 1,2 kilometre, Fatih Mahallesi merkezine 653 metre doğu yönünde, en yakın yerleşim yerine güney yönünde yaklaşık 35 metre mesafede konumlanıyor. Proje alanı Ürgüp-Kayseri Karayoluna cephe olarak yer alıyor.

Pek çok turizm merkezinin yer aldığı bir bölgede kurulması planlanan projenin merkezinin anayollara yakınlığı da göz önünde bulunduruldu. Turizm konaklama projesinde ise yine şehir merkezine duble yollarla ulaşımının sağlanması ve turizm merkezinde olması bakımından doğru bir yer tespit edildi. Faaliyet alanı bölgesi itibarıyla; su, kanalizasyon, doğal gaz ve aynı zamanda, elektrik için ulaşım kolaylığı sağlanacak.

Metronom Ümraniye'de teslimler Haziran 2024'te!

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu ön talep topluyor! Yeni proje! 

Aquamarine Evleri satışta! Yeni proje!


Geri Dön