20 / 05 / 2024

Nevşehir park yenileme

Nevşehir park yenileme

Kıratlıoğlu ve 2000 Evler Mahallesinde bulunan park alanlarında yenileme çalışmalarına başlandı. Park alanında ayrıca kamelyalar ve yürüyüş yolları yeniden düzenlenecek.

Nevşehir'de yenileme alanı kararı!

Nevşehir Kalesi ve çevresini kapsayan bazı alanlar Yenileme Alanı olarak belirlendi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Nevşehir Botanik Park çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Erkek ve Kadın Spor Kondisyon Merkezi’nin ilerisinde Botanik Park çalışmalarına başladı...

Nevşehir 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı Pazartesi açılacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olanların anısını yaşatmak için Şehitlik Parkı'nda, '15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı ve Nevşehir Şehitliği' yapıldı.

TOKİ Nevşehir Merkez kentsel yenileme projesinde teslimler başlıyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliği ile hayata geçirilen Nevşehir Merkez (Kale Etrafı) Kentsel Yenileme Projesi'nde 4. Etap olarak yaptırılan 750 konutun teslimi 18 Ağustos 2016 Perşembe günü başlayacak.

Nevşehir Kültür Park yeniden düzenleniyor!

Sümer Mahallesi’ndeki Kültür Park’ta, Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışmaları devam ediyor.

Nevşehir Cevher'e çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı geliyor!

Nevşehir’in Cevher Dudayev Mahallesi’nde, İmar Planı’nda yeşil alan olarak belirlenen yerleri çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Nevşehir'de sosyal alan projelerine başlandı!

Nevşehir'in Cevher Dudayev Mahallesi'nde , İmar Planı'nda yeşil alan olarak belirlenen yerlerin çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Nevşehir çocuk oyun alanları yenilendi!

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Nevşehir Güzelyurt'a yeni park!

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde Hz. Ömer Camii’ nin hemen üst bölümündeki 218. ve 220. Sokak’ın birleşiminde yer alan park, toplam 4 bin metrekarelik bir alanda yapılandırıldı.

2016 TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı kura çekilişi sonuçları!

2016 TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı kura çekilişi sonuçları bugün 15:00’den itibaren açıklandı. Fiyatların 96 bin 794 liradan başladığı projede 80 adet daire kentsel yenileme olarak satışta.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Yenileme kura sonuçları!

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Yenileme kura sonuçları bugün açıklanacak. Dairelerin 3+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Nevşehir Merkez projesinde aylık taksitler 605 bin liradan başlıyor.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Yenileme Evleri kura!

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Yenileme Evleri kura çekilişi 13 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan proje toplamda 80 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Nevşehir'de 80 konut satacak!

Nevşehir Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir İl Merkezinde 80 adet konut satışı yapıyor. Alınan bilgiye göre; İlimizde kentsel yenileme projesi çerçevesinde yapılan 80 konutun satışı için takvim 25 Nisan tarihinden başladı.

Nevşehir park yenileme Haberi

Nevşehir park yenileme


Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Kıratlıoğlu Mahallesi’ndeki Atatürk İlkokulu’nun yanında bulunan yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik alandaki Dinlenme ve Çocuk Oyun alanında başlatılan yenileme çalışmaları ile birlikte çok sayıda süs bitkisi ve yeni fidan dikimi yapılacak.


Park alanında ayrıca kamelyalar ve yürüyüş yolları yeniden düzenlenecek. Çocuk oyun gruplarının da bu kapsamda değiştirileceği bu alandaki çalışmalarda, yeşil alanlar otomatik sulama sistemi ile sulanacak.


Ayrıca 2000 Evler Mahallesi’ndeki İpek Parkı’nda da yenileme çalışmalarına başlandı. Yenileme çalışmaları ile birlikte bu park alanında da basketbol sahası da yapılacak. Kamelyalar ve yürüyüş yollarının da yeniden ele alınacağı yenileme çalışmalarında çeşitli türde çok sayıda süs bitkisi ve fidan ekimi yapılacak ve yeşil alanlar otomatik sulama sistemi ile sulanabilir hale...