18 / 05 / 2024

Nevşehirspor tesisleri yenileniyor mu

Nevşehirspor tesisleri yenileniyor mu

Nevşehirspor’da bir yandan transfer çalışmaları devam ederken, öte yandan takımın tesisleri de yeni yüzüne kavuşuyor.

Nevşehir'de TOKİ bölgesindeki yollar yenileniyor!

Nevşehir Belediyesinin ana ulaşım yollarının yenilenmesine yönelik çalışmaları kapsamında yeni TOKİ bölgesinde ikinci kat sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı..

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri yenileniyor!

Fenerbahçe Kulübünün yeni sezon hazırlıkları kapsamında Can Bartu Tesisleri'ndeki zemin ve çim yenileme çalışmalarında, lif çakma işlemine başlandı.

Nevşehirspor'un tesisleri yenileniyor!

Nevşehirspor’da bir yandan transfer çalışmaları devam ederken, öte yandan takımın tesisleri de yeni yüzüne kavuşuyor.

Diyarbakır'daki spor tesisleri yenileniyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar ve Bağlar ilçelerindeki spor tesislerini de bakım ve onarımını yaparak yeniliyor.

Ordu Perşembe'de selden zarar gören spor tesisleri yenileniyor!

Ordu Perşembe'de 5-6 Temmuz'da yaşanan sel felaketinin ardından zarar gören spor tesislerinde yenileme çalışmaları başlatıldı.

Kozan Belediyesi Dağılcak Tesisleri yenileniyor!

Kozan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kozan Şefliği’nin desteği ile Dağılcak mesire alanındaki oturma gruplarını, masaları ve mangal ızgaralarını (ocakları) yeniliyor.

Arhavispor Tesisleri yenileniyor!

Atatürk Bulvarı üzeri ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezi yanında yer alan Arhavispor Kulübü Tesisi, daha iyi ve kaliteli hizmet vermek adına tadilat çalışmaları başladı.

Fulya'daki Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yenileniyor!

Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını başlatmak için İnönü Stadı’na ilk kazmayı vuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün de Şan Ökten Tesisleri için kolları sıvadı. Orman, yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Manisa Halil Onultmak Spor Tesisleri’nin zemini yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un antrenmanlarını yaptığı Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesi’ndeki Halil Onultmak Spor Tesisleri’nin zemini, teknik patron Levent Eriş’in raporu doğrultusunda yenilenmeye başladı.

Konya Kayacık Tesisleri yenileniyor!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor’un yeni sezonda kullanımına sunulacak Kayacık Tesisleri’nde yaklaşık 1 ay önce başlayan yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki saha yenileniyor!

Beşiktaş futbol takımının antrenmanlarını yaptığı BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki sahanın yenileme çalışmasına başlandı. Saha zeminin, yapımı devam eden Vodafone Arena'nın zemini ile aynı özellikte olacağı kaydedildi.

Muğla'da arıtma tesisleri yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde daha güvenli tesisler yaratmak için mevcut atık su arıtma tesislerinin durumlarını kontrol ederek, yapılması gereken revizyon ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Nevşehir Acıgöl Hastanesi'nin ihalesi 29 Nisan'da!

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde sağlık tesisleri açısından en büyük eksikliklerinden olan hastane binasının yapımına yakında başlanacak. İhale 29 Nisan 2015 tarihinde Saat 10.00'da Nevşehir il Özel İdaresi tarafından yapılacak.

Nevşehirspor tesisleri yenileniyor mu Haberi

Nevşehirspor tesisleri yenileniyor mu


Nevşehirspor’da bir yandan transfer çalışmaları devam ederken takımın sosyal tesisleri de yenileniyor. 

Nevşehirspor Başkan adayı Salih Dirikoç, takımın konaklayacağı, antrenmanlarını yapacağı tesisleri sil baştan yeniliyor.


Merkeze bağlı Nar beldesinde  bulunan sosyal tesislerde tüm odalar, lavabolar ve zeminde tamamen yenilendi.

Yaklaşık 100 bin TL’ye mal olacak bakım onarım çalışmalarının 15 Temmuz tarihine kadar tamamlanması...