04 / 05 / 2024

Nevzat Ayaz

Nevzat Ayaz

1984 yılında Belediye Meclisi'nde onayladığı Yeni Haliç planı uygulanmaya başlanmış. Plana göre, Haliç'in yarısı park olacakmış. Kalan yarısına ise oteller, ticaret merkezleri, konaklama tesisleri ve alışveriş merkezleri kurulacakmış.

1982 yılında Silivri-Sirkeci arasına vapur seferleri konacakmış!

1982 yılında İstanbul Valiliği, E-5 üzerindeki trafik yoğunluğunun azaltılması için Silivri ile Sirkeci arasında vapur seferleri konmasını istemiş. Yazın gurbetçilerin güvenli seyahat etmeleri için de yeni tedbirler alınmış.

1981 yılında İstanbul'a her yıl 40 bin aile geliyormuş!

1981 yılında Siyasi ve Sosyal Araştırma Vakfı'nın düzenlediği İstanbul Sempozyumu'nda İstanbul'un kaldıramayacağı nüfusa ulaştığı belirtilmiş. İstanbul'a gelen 40 bin ailenin 15-20 bini yasal yapılar da 20-25 bini ise gecekondularda oturuyormuş.

Yasin Ayaz kimdir? THY’de hangi alanlarda çalıştı? GÜBRETAŞ’ta ne iş yapıyor?

Yasin Ayaz kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Yasin Ayaz’ın hayatı...

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Ayaz tarafından kuruldu.

Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında?

Bankacılık sektörünün önde gelen isimleri arasında yer edinen Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Nevzat Öztangut daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Nevzat Öztangut'un eğitim hayatı nasıldı?

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Karakuş tarafından kuruldu.

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Bayram Ayaz tarafından kuruldu.

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Nevzat Şenyıldız Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nevzat Şenyıldız Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şenyıldız tarafından kuruldu.

Ayaz Promosyon Reklam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Promosyon Reklam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ayaz tarafından kuruldu.

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ayaz tarafından kuruldu.

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

Nevzat Ceylan: AnkaPark en kısa sürede açılmalı!

AnkaPark’ın en kısa süre içerisinde faaliyete geçmesi gerektiğinden bahseden AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, “1,3 milyon metrekare alan üzerine kuru olan ve 12 farklı tematik bölümden meydana gelen parkta 2 bin 117 eğlence ünitesi bulunuyor.

Nevzat Ayaz Haberi

Nevzat Ayaz



Türk evleri mahallesi kurulacak


Belediye Meclisi'nde onaylanan Haliç planına göre, Haliç'in yarısı park olacak. Kalan yarısının bir bölümüne ise çok katlı turistik oteller, ticaret merkezleri, dinsel amaçlı konaklama tesisleri ve alışveriş merkezleri ile geleneksel Türk evlerinden oluşan mahalleler kurulacak. Bu çalışmaların tamamı 5 yılda bitirilecek.


  İstanbul'da Hizmet Vakfı kuruluyor


  Haliç 5 yıl sonra halka açılacak


  Dalan: ''Yıkım için 5 kuruş ödemiyoruz. Çünkü Haliç'in yarısı bizim'' dedi.

   İstanbul Belediye Meclisi'nin onayladığı ''Yeni Haliç Planı'' uygulanmaya başlandı.

   Haliç bölgesindeki sanayi tesislerinin Gebze'ye taşınmamasını da öngören plana göre, Haliç'in yarısı halkın gezip dinleneceği büyük parklara dönüştürülürken, yarısını da çok katlı turistik oteller,...